Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatók le májusig?

Hogyan fogyhatók le májusig?

Figyelt kérdés
89kg vagyok 83-80kg szeretnék lenni minimum májusra.
2011. jan. 19. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Napi 1,5 óra séta, cukor, fehérkenyér mellőzése. Röviden.
2011. jan. 19. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyél fele annyit mint eddig,és leolvadnak a kilójaid.
2011. jan. 19. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
így van, ha eddig sz@rt ettél, akkor a fele is sz@r lesz, de nem baj! Ügyes vagy utolsó...
2011. jan. 19. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazából az első leírta a lényeget.

+ igyál sok folyadékot (víz, szénsavmentes ásv. víz, vagy bármi cukormentes ital)

2011. jan. 27. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:

En 92-rol indultam januar 16-an, most 85 kg vagyok. Naponta max. 800 cal-at viszek be, folyadekkal egyutt. Megiszok 2-2,5 l asvanyvizet, es minden nap 40 percet tornazok Rubint Reka dvd-jere. (minden nap 20 perc hasizom+ vagy 20 p felsotest, vagy 20 p combfeszesito vagy 20 p csipo-fenek)

Nekem bejon, probald meg te is.

2011. jan. 27. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez valt be.

Semmi edesseg gyorskaja uditoitalok csak viz

Ha edesseget kivantam helyette gyumolcsot ettem vagy ilyen joghurt danon dolgokat.

Mindennap 1.30 percet sportoltam. En magam annyira szegyenlos voltam hogy otthoni dvd-re tornaztam addig amig valahogyan kineztem. REGGELIZZ Normalisan ne egyel ilyen egy keksz egy joghurt meg egy kave egy alma marhasagokat...Reggelizz normalisan mittudom en egy ebed elott megehetsz ket szendvicset is (sajt teljeskiorlesu kenyer lehetoleg ne legyen benne vaj salik vele sonka parizsi) Vagy a sajtkremes kenyer is fincsi. Tudod van a medve sajt nah ha azt rakened zsomlere vagy kenyerre finom nekem legalabbis izlett. es aszme csak 70 kcl van benne. Szal reggelire 2 szenya. Ebedre amit foznek ne tulk sokat de ne is macska tanyerba annyit egyel h pont jo legyen aztan egybol ebed utan 10 percel torna 1.30 perc...Azutan meg mennyi ki a friss levegore a haverjaiddal teljesen felfrissulsz utana... Es ebed utan mar csak lightos dolgokat egyel joghurt puffasztott rizs salatak, danonok gyumolcsok...Nekem ez bevalt nagyon is jah es nem tom h fiu vagy e vagy lany de en a cindy crawford-ra tornaztam ahm majd elkuldom a linket...

2011. jan. 28. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Májusig?Nem lesz annyira nehéz szerintem

A lényegek lényege: cukros,fehérlisztes cuccok és pékáruk-TILTVA

cukros löttyök-TILTVA

bármilyen löttyök-TILTVA

VÍZ-AMENNYI CSAK BELÉD FÉR,lehetőleg ne mindig szénsavas

Számold a kalóriákat,az okos dolog szerintem-Úgy kb. napi 1500-1700-at egyél

SPORTOLJ naponta legalább 1 órát!!!

A hús PÁROlt vagy GRILLEzett legyen!

A zöldség PÁROLT vagy nyers legyen!

SZÁMOLD A KALÓRIÁKAT ÉS NEM FOGSZ MELLÉTRAFÁLNI!

2011. jan. 28. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:

"En 92-rol indultam januar 16-an, most 85 kg vagyok. Naponta max. 800 cal-at viszek be, folyadekkal egyutt. Megiszok 2-2,5 l asvanyvizet, es minden nap 40 percet tornazok Rubint Reka dvd-jere. (minden nap 20 perc hasizom+ vagy 20 p felsotest, vagy 20 p combfeszesito vagy 20 p csipo-fenek)

Nekem bejon, probald meg te is."

Ez valami döbbenetes. Az egészségeddel játszol. 800 Kcal naponta? Azonnal fejezd be, ez totális tévút.

2011. jan. 28. 14:25
 9/9 anonim válasza:
Sport+kevesebb és minőségi kaja -cukros dolgok, kenyér mellőzés. Nem nagy ügy szerintem. Én eddig 5 kg-t fogytam 4 hét alatt, de még ezt is sokallom, mert NEM AKAROK IZOMBÓL FOGYNI. Hogy néz már ki aki lefogy valami drasztikus diétával és tiszta löttyedt? Szerintem undorító.
2011. jan. 28. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!