Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hete keveset eszek és mégse...

2 hete keveset eszek és mégse fogyok?

Figyelt kérdés
reggeli: kávé ebéd 10dkg párizsi 10 szelet vagy zacskósleves abonett vacsi: 1db aktívia. Mellette rudint réka szűztea kapszula. És mégse semmi nem ment le.
2011. jan. 19. 10:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megpróbálom megfogadni őket. Azaz hogy 80 kg vagyok és gyorsan le szeretnék fogyni azért próbáltam így!
2011. jan. 19. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is annyiről fogytam 60 kilóra, és bizony én is így kezdtem hozzá! Nagyon vigyázz, mert nekem visszamaradó szívproblémákat okozott a hirtelen drasztikus fogyás! Ez nem vicc, inkább fogyj lassan, de legyél makkegészséges!

Reggel a kávé mellé KÖTELEZŐ enni, mert gyomorfekélyt kapsz. Egyél teljes kiőrlésű gabonát, fehérjét, ha szénhidrátot kívánsz (pl péksüti), reggel azt is ehetsz.

Délben ebédelj főtt kaját, húsféléket, zöldkörettel, rizzsel, változatosan.

Estére időzítsd a zöldségeket, salátákat, joghurtot, kefírt (csak natúr, vagy gyümölcsből házilag fabrikált gyümölcsjoghurt!), sovány húst ilyenkor is tehetsz a salátába.

Tízóraira és uzyonnára egyél gyümölcsöt.

Mindehhez napi 3 liter vizet, vagy gyógyteát igyál, hogy mosódjanak a méreganyagok kifelé! :)

Ennyi. Jóval többet kelle enned fogyáshoz is, így is sikert érsz el, és az egészséged is megmarad!

És persze mozogj! heti legalább 2-4 alkalommal 40 perc-1 óra intenzív mozgás!

Sok sikert!

25/N

2011. jan. 19. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:

most őszintén nem vagy orsszul?

szédülé,s fejfájás, zsibbadás stb?

nekem ez a reggelim de úgy h még 1 zsömle is társul hozzá

ja és fogyózok

2011. jan. 19. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
ekkora szar étkezést is rég láttam már, már elnézést :"D
2011. jan. 19. 18:35
 15/19 A kérdező kommentje:
De rosszul vagyok minden nap fáj a fejem meg zsibbad a lábam! De az is zavar hogy kövér vagyok mert 60kg voltam!
2011. jan. 19. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:

De ez önsanyargatás. Ennek mi értelme? Olyan, mintha a testedet büntetnéd azért, mert "ő" meghízott.

Gondolkodj először, ha gyorsan lefogysz 20 kg-ot, akkor a bőröd hogy fog kinézni? Az sem fog tetszeni, és tulajdonképpen nehezebb is helyrehozni, mint normál tempóban fogyni szerintem.

2011. jan. 19. 20:17
 17/19 A kérdező kommentje:
10 válaszolónak nem 2 nap 2hét!!!!!!!!!!
2011. jan. 20. 11:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, a két nap nem neked szólt, hanem egy fentebbi hozzászólónak. Nem én írtam, csak tisztázom a dolgot.
2011. jan. 20. 11:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Bocsi!
2011. jan. 20. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!