Miért van az, hogy alig eszem és akkor is csak keveset de
mégsem fogyok?
Figyelt kérdés
Rendszeresen biciklizek is. Csak 160 cm vagyok és 75 kg.
Ha netán veszek észre valami kis fogyást akkor azt sajnos egyből a mellemen mert megereszkedik kicsit.
Segítsetek, hogy mit tegyek ez ellen és milyen módszer ajánlanátok? Légyszi saját tapasztalatot írjatok mert a neten én is tudnék keresni de nem tudom mennyire hatásos.
2010. jún. 17. 13:07
1/10 anonim válasza:
egyél rendesen és nem fog raktározni a szervezeted
2010. jún. 17. 13:13
2/10 A kérdező kommentje:
Nem azért nem eszek többet mert nem akarok hanem azért mert egyszerűen már nem kívánom és teli vagyok.
2010. jún. 17. 13:22
3/10 anonim válasza:
Naponta 5X egyél,de keveset . Szerintem akkor is ha nem kívánod csak tényleg akkor keveset és ha mellette csinálsz valami sportot(kardio) akkor egy idő után egészségesen lefogsz fogyni:) És igyál mellé sok vizet !
2010. jún. 17. 13:25
4/10 anonim válasza:
A tested beált rá, hogy kevés kaját eszel s azt mind elraktározza. Sokszor egyél kisadagokat pl gyümölcsöket s akkor menni fog. Igyál 2-3l folyadékot is mert az segít, tisztítja a szervezeted.
2010. jún. 17. 13:27
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, remélem beválik majd :)
2010. jún. 17. 13:38
6/10 anonim válasza:
Nem ártana egy kivizsgálás, cukor, pajzsmirigy. Fogamzásgátlót szedsz?
2010. jún. 17. 13:56
7/10 A kérdező kommentje:
Igen szedek de annak elvileg semmi köze nem kéne hogy legyen hozzá.
2010. jún. 17. 14:06
8/10 anonim válasza:
Szerintem pont ez a probléma, hogy keveset eszel. Egy kiadós energiadús reggelivel kezd, úgy 8-9órakor (egy tál csokis műzli pl.), aztán legközelebb 14-15órakor egyél megint normálisan, végül este esetleg egy kis sajtot, vagy egy tojást, vagy gyümölcsöt. Ajánlom, hogy minden este 30 percet tekerjél. Tapasztalból írom, mivel én így fogytam 2 hét alatt 3 kg-t. Mellette felülésezek is naponta 15 percet. Ez normális, és így nem fog visszamenni, ha kitartó is vagy persze.
Sok sikert! Menni fog! :-)
2010. jún. 17. 22:17
9/10 anonim válasza:
Hát az előző annyira nem "normális", de el tudom képzelni, hogy működik egy szintig, úgyhogy hajrá. A lényeg valóban az lenne, hogy megpörgeted az anyagcseréd azzal hogy többször eszel naponta. Ha nem eszel, vagy csak keveset, nincs zsírbontás.
2010. jún. 17. 23:18
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Ha az időm és az időjárás engedi akkor szoktam biciklizni. Volt olyan mikor kb 2 hétig szinte minden nap 1 órát de nem láttam változást. Jó igaz ez még nem sok volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!