Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amióta diétázom, nagyon...

Amióta diétázom, nagyon ingerlékeny, feszült vagyok (? )

Figyelt kérdés

Hiába nem koplalok, napi 5ször étkezem, nem is olyan keveset, mégis ideges vagyok, minden élőlénybe belekötök. A családom nem bír elviselni.

Egyszerűen megszoktam a sok zsíros, nehéz ételt, a gyorskajákat és most nagyon hiányoznak ezek az ételek. Mit lehet ilyenkor tenni?

2011. jan. 18. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
több szénhidrátot és magnéziumot enni
2011. jan. 18. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Én is ugyan így vagyok mióta fogyókúrázom mindenki mondja, hogy egyre elviselhetetlenebb vagyok! Van, hogy azért kiabálok öcsémmel, mert csokit eszik. Talán azért mert én nem ehetek:)

Sajnos nem tudom mit kell ilyenkor tenni bár az első válaszoló biztosan jól írta!

Csak azért írtam, hogy tudd nem vagy ezzel egyedül!

2011. jan. 18. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon feszült vagyok mióta diétázom, főleg anyuval, mert ő le akar beszélni a fogyókúráról -.-
2011. jan. 18. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem volt átmenet az étrendedben,vagyis drasztikus volt a váltás.A ch-t fokozatosan szokták csökkenteni.

Ez a hirtelen változás meg frusztációt,stresszt okoz nálad,mint minden drasztikus változás az ember életében.

2011. jan. 19. 03:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Énis ugyan így vagyok a diéta kezdete óta, minden kis apróságon, és hülyeségen felhúzom magam...
2011. jan. 19. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!