Amióta diétázom, nagyon ingerlékeny, feszült vagyok (? )
Hiába nem koplalok, napi 5ször étkezem, nem is olyan keveset, mégis ideges vagyok, minden élőlénybe belekötök. A családom nem bír elviselni.
Egyszerűen megszoktam a sok zsíros, nehéz ételt, a gyorskajákat és most nagyon hiányoznak ezek az ételek. Mit lehet ilyenkor tenni?
Én is ugyan így vagyok mióta fogyókúrázom mindenki mondja, hogy egyre elviselhetetlenebb vagyok! Van, hogy azért kiabálok öcsémmel, mert csokit eszik. Talán azért mert én nem ehetek:)
Sajnos nem tudom mit kell ilyenkor tenni bár az első válaszoló biztosan jól írta!
Csak azért írtam, hogy tudd nem vagy ezzel egyedül!
Valószínűleg nem volt átmenet az étrendedben,vagyis drasztikus volt a váltás.A ch-t fokozatosan szokták csökkenteni.
Ez a hirtelen változás meg frusztációt,stresszt okoz nálad,mint minden drasztikus változás az ember életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!