Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mellkasomat milyen edzéssel...

A mellkasomat milyen edzéssel tudnám ledolgozni?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok,de a melleim olyanok mint egy 15-16 éves nőé.Jön a nyár meg a strand időszak és szeretnék megint normálisan kinézni.a súlyom se a legjobb,mert 94kg vagyok.

Van rá lehetőség,hogy kb 2-3 hónap alatt lefogyjak?

2011. jan. 18. 15:20
 1/4 anonim válasza:
Tedd össze a két kezed magad előtt és mellizomból nyomd össze őket. Később leírhatsz így magad előtt kisebb-nagyobb köröket. Minden nap csináld 3 alkalommal 3*3 percig. Nekem használt és nem kell hozzá semmi. Előtte és utána nem árt egy picit nyújtani! Ezen kívül mozogj még. Nem hiszem, hogy fogyókúráznod kellene! Tanulj a fogyókúra helyett! :)
2011. jan. 18. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló egy igazi kretén :D :D :D Így van, tedd össze a kezed, és nyomogasd! Csak meg ne ártson, nehogy túlterheld magad! :D :D :D

Kezdj el sportolni, és tanulj meg táplálkozni. Fogyj le, mert egyrészt egészségtelen, másrészt tényleg elég gusztustalan egy férfi lógó csöcsökkel.

2011. jan. 18. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Szerintem is tényleg hülyeség amit írtál!

2.Köszi,de erre én is rájöttem,hogy mi a baj,de én gyorsan szeretném ledolgozni a logó csöcsömet.Semmi féle torna gyakorlat nincs erre?Már kb.1 hete minden nap 2x futok 1,5 km-t.De nem sokat fogytam :-(

1 hete csak salátákat meg gyümölcsöket eszek.Csak Vasárnap eszek húst.Ha így fojtatom akkor mennyi idő alatt fogyok le?

2011. jan. 18. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy folyamatosan hülyeséget csinálsz, ha minden jól megy, még hízni is fogsz. Nem zöldséget és gyümölcsöt kell enni egyfolytában, hanem kell mellé rengeteg fehérje is, hogy ne az izmokat bontsa a szervezet, hanem a zsírt. Az izmok meg fehérjéktől épülnek. Ha nincs elég fehérje bevitel, akkor a szervezet az izmokat bontja... nem teljesen így, de leegyszerűsítve.

Napi 5-6 kis étkezés kell, roston csirkét, vagy csirkemell sonkát egyél napi 5-6 alkalommal, hozzá párolt zöldség, és egy kis rizs.

A zsírleadás a jó minőségű diétán múlik, ahhoz meg érteni kell, nem úgy megy, hogy valaki a hasára üt, aztán jó lesz. Kicsit nézelődj a témában, ajánlom a bodybuilder.hu-t

2011. jan. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!