A mellkasomat milyen edzéssel tudnám ledolgozni?
17 éves fiú vagyok,de a melleim olyanok mint egy 15-16 éves nőé.Jön a nyár meg a strand időszak és szeretnék megint normálisan kinézni.a súlyom se a legjobb,mert 94kg vagyok.
Van rá lehetőség,hogy kb 2-3 hónap alatt lefogyjak?
Az előttem szóló egy igazi kretén :D :D :D Így van, tedd össze a kezed, és nyomogasd! Csak meg ne ártson, nehogy túlterheld magad! :D :D :D
Kezdj el sportolni, és tanulj meg táplálkozni. Fogyj le, mert egyrészt egészségtelen, másrészt tényleg elég gusztustalan egy férfi lógó csöcsökkel.
1. Szerintem is tényleg hülyeség amit írtál!
2.Köszi,de erre én is rájöttem,hogy mi a baj,de én gyorsan szeretném ledolgozni a logó csöcsömet.Semmi féle torna gyakorlat nincs erre?Már kb.1 hete minden nap 2x futok 1,5 km-t.De nem sokat fogytam :-(
1 hete csak salátákat meg gyümölcsöket eszek.Csak Vasárnap eszek húst.Ha így fojtatom akkor mennyi idő alatt fogyok le?
Tekintve, hogy folyamatosan hülyeséget csinálsz, ha minden jól megy, még hízni is fogsz. Nem zöldséget és gyümölcsöt kell enni egyfolytában, hanem kell mellé rengeteg fehérje is, hogy ne az izmokat bontsa a szervezet, hanem a zsírt. Az izmok meg fehérjéktől épülnek. Ha nincs elég fehérje bevitel, akkor a szervezet az izmokat bontja... nem teljesen így, de leegyszerűsítve.
Napi 5-6 kis étkezés kell, roston csirkét, vagy csirkemell sonkát egyél napi 5-6 alkalommal, hozzá párolt zöldség, és egy kis rizs.
A zsírleadás a jó minőségű diétán múlik, ahhoz meg érteni kell, nem úgy megy, hogy valaki a hasára üt, aztán jó lesz. Kicsit nézelődj a témában, ajánlom a bodybuilder.hu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!