Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan pörgessem fel a fogyókú...

Hogyan pörgessem fel a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés
Nem mozdul a mérleg, 65 kg-n megállt. Fehérjeturmixos könnyített diétával kezdtem, két hét alatt lement 2 kg. Most szünetet tartok. Heti 3-szor aerobicozom, többre nincs időm két pici mellett. A menüm a következő: reggelire fél szelet teljes kiőrlésű kenyér sovány sonkával és sovány sajttal, de. gyümölcs (narancs v. alma v. mandarin), ebéd párolt zöldségek hússal, a desszert, ha nagyon kívánom, narancs, az uzsonna natúr joghurt vagy zsírszegény túró, vacsora jégsaláta sovány sonkával. Nem bírom az éhezést, nem is hiszem, hogy koplalással jó lefogyni. Viszont a 165 cm-hez még sok ez a 65 kg, a hasamon van főleg a felesleg. Édességet, fehér lisztet és cukrot egyáltalán nem eszem. Mit tegyek, hogy tovább fogyjak? Vagy csak türelmetlen vagyok?
2011. jan. 17. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
tehát ha jól értem 2 hét alatt fogytál 2 kg-ot. akkor mi a probléma? pont ideális mértékben fogysz. csak folytasd így tovább, és majd szépen lassan lemegy a többi felesleg is.
2011. jan. 17. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak eddig szépen ment le 20-dkg-ként, most meg pár napja semmi...
2011. jan. 17. 14:05
 3/5 anonim válasza:
Szia Annamária vagyok 29 éves sok mindent kipróbáltam és csak egyvalami segített. A kúra első 3-4 napjában éhezni kell. Ehetsz almát joghurtot de a lényeg az hogy ne érezd magad jóllakottnak egyszer sem minimum 3-4 napig.Aztán fokozatosan kezdj el enni én pulykamellet ettem párolva sok zöldséggel ezt bármikor eheted nem fogszhízni. De végig ügyelj arra hogy ne lakj túlzottan jól a fogyókúra alatt mindig egy kicsit maradj éhes amikor abbahagyod az evést. Hidd el megfognak indulni a kilók már a negyedik nap után
2011. jan. 17. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a kéthetes fél-léböjt összeszűkítette a gyomromat elég jól. Ha pl. megeszem 2 narancsot, 3 órán át elteltnek érzem magam...de akkor ezeket az adagokat is csökkentem majd, csak csipegetek. Köszi!
2011. jan. 17. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
én már egy hónapja állok
2011. jan. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!