Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 cm vagyok és 63 kg....

158 cm vagyok és 63 kg. Mennyinek kellene lennem?

Figyelt kérdés
Reális súlyt írjatok, légyszi, ne 45-50 kilót, mert annyi soha nem leszek, és a modellségre sem hajtok. Mindig is voltak súlygondjaim, a legnagyobb súlyom 65 kg volt, igaz, most se állok messze tőle. Ha lefogyok 1 hónap kemény diétával 3-4 kilót, visszajön kettő a következő hónapban. Szóval mi az a minimum, ami ha lemegy, már megnyugodhatok végre?
2011. jan. 16. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
vékony csontozat esetén: 48-53kg, normál 50-54kg, vastag csontú 53-57kg. Szerintem ez az ideális. De hogy neked mi az ideális, azt neked kellene tudnod. Fogyj le annyit, amiben jól érzed magadat!
2011. jan. 16. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Kell a nemed és az életkorod. Próbálgasd, 18.5-25-ig normális.

Enélkül és látatlanba én kb. 53 kilót tippelnék, de nyilván van egy tól-ig határ, amit majd kiszámítasz.

Azért hízol vissza, mert koplalsz, meg mert utána visszatérsz arra a kajálásra, amitől amúgy is meghíztál. Ha egyszer meghíztál tőle, másodszor/harmadszor miért történne ez másképp?

Ne diétázz, hanem változtass véglegesen. Ne éhezz, de az új táplálkozási szokásaidat tartsd meg. Csak így nem jön vissza. Ha nem így csinálod, nem "nyugodhatsz meg", mert visszajön, ahogy eddig. Nem lefogyni nehéz, hanem megtartani az elért súlyt hosszú távon.

2011. jan. 16. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz, elég vastag a csontozatom, masszív csaj vagyok. Ilyen alacsony testmagassággal sokszor olyan súlyú (és darabszámú) csomagokkal utazom, amire anyukám vékonycsontúként ránézni se tud. Sokszor a csomag visz engem. Mondjuk azért jó lenne olyannak lenni, mint anyu, aki 153 centivel és 55 kilóval elég vékonynak tűnik.
2011. jan. 16. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:
25/L vagyok.
2011. jan. 16. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Érezd jól magad a bőrödben.Biztos igazi nőcis vagy.
2011. jan. 16. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs a súlyoddal!

A frász tud rámjönni az "anorexiás" csajoktól.

Nem mondom, arra jók, hogy ha valahol meglátok egyet, utánanézzek, de kapcsolatra soha nem választanék ilyet.

Nem mondanám, hogy a te magasság/súly arányod elkeserítő lenne.

A magasságodhoz a testsúlyod, teljesen jó.

Biztosan lesznek olyanok, akik most lehúzzák amit írtam, de valóban ez a véleményem.

Ahogy az egyik előttem író megjegyezte, érezd jól magad a bőrödben és sok boldogságot kívánok!

2011. jan. 16. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!!!!
2011. jan. 16. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen magas vagyok, 50 kg. Le akarok dobni legalább 4 kg-t, én akkor látnám magam vékonynak. Persze nekem vékony a csontozatom. :)

Szóval szerintem annyira nem vészes a súlyod, de ha nagyon zavar, mozgással próbáld csökkenteni, ne diétával! :)

2011. jan. 16. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__14..

Amit itt tanácsoltam,azt tudom mondani neked is,azzal a kiegészítéssel,hogy nálad a testzsír értékek 18-22% között számítanak ideálisnak.

2011. jan. 17. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.