158 cm vagyok és 63 kg. Mennyinek kellene lennem?
Kell a nemed és az életkorod. Próbálgasd, 18.5-25-ig normális.
Enélkül és látatlanba én kb. 53 kilót tippelnék, de nyilván van egy tól-ig határ, amit majd kiszámítasz.
Azért hízol vissza, mert koplalsz, meg mert utána visszatérsz arra a kajálásra, amitől amúgy is meghíztál. Ha egyszer meghíztál tőle, másodszor/harmadszor miért történne ez másképp?
Ne diétázz, hanem változtass véglegesen. Ne éhezz, de az új táplálkozási szokásaidat tartsd meg. Csak így nem jön vissza. Ha nem így csinálod, nem "nyugodhatsz meg", mert visszajön, ahogy eddig. Nem lefogyni nehéz, hanem megtartani az elért súlyt hosszú távon.
Szerintem semmi baj nincs a súlyoddal!
A frász tud rámjönni az "anorexiás" csajoktól.
Nem mondom, arra jók, hogy ha valahol meglátok egyet, utánanézzek, de kapcsolatra soha nem választanék ilyet.
Nem mondanám, hogy a te magasság/súly arányod elkeserítő lenne.
A magasságodhoz a testsúlyod, teljesen jó.
Biztosan lesznek olyanok, akik most lehúzzák amit írtam, de valóban ez a véleményem.
Ahogy az egyik előttem író megjegyezte, érezd jól magad a bőrödben és sok boldogságot kívánok!
Én is ilyen magas vagyok, 50 kg. Le akarok dobni legalább 4 kg-t, én akkor látnám magam vékonynak. Persze nekem vékony a csontozatom. :)
Szóval szerintem annyira nem vészes a súlyod, de ha nagyon zavar, mozgással próbáld csökkenteni, ne diétával! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__14..
Amit itt tanácsoltam,azt tudom mondani neked is,azzal a kiegészítéssel,hogy nálad a testzsír értékek 18-22% között számítanak ideálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!