Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért 50 kilós a fogyis rovat...

Miért 50 kilós a fogyis rovat 70 százaléka?

Figyelt kérdés
mi van ezekkel a lányokkal? miért akarnak vattacukor súlyúak lenni? néztem egy kérdést, hogy fogyitársat keresnek (gondoltam végre nagyobb felesleggel rendelkező csajszik), és benéztem, és ott is baromi kis súlyúak keresnek társak 3 kiló leadásához. meg hashajtózás, hányás, szimplán nem evés. mi bajuk van? engem idegesítenek, főleg, ha beírják 49 kilósan, hogy " ma megettem egy sütit, hánytassak? :S:S:S:S:S:S:S:S:S" . ezek után én alig merem leírni a kezdő súlyomat. a fele már lement, és még ugyanannyi hátra van, de attól, hogy az embereknek 49 kg is sok, elmegy az életkedvem. én 65 kilósan is baromira jól érezném magam, de ezek szerint úgy tűnik, hogy én még akkor is egy debella állatnak fogok számítani.
2011. jan. 16. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*jav. dagadt
2011. jan. 16. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor itt mindenkinek roppant xar élete lesz :P én meg boldogan degeszre eszem magam mindig, aztán futok vagy húsz kilométert :)))

És soványnak tartom magam :P Nem, sovány is vagyok, mert látom magam, és kapom a visszajelzéseket. Csak épp sportos vagyok, és nincs egy gramm fölöslegem se :P

172 cm 56 kg

Ja, és DAGADT-nak írják, nem "dagat"

2011. jan. 16. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:

haaat kerdezo ezzel en is egyet ertek...

meg en azt birom a legjobban amikor 50-55kg-s fiuk irjak ki hogy ok fogyni akarnak....na olyankor fogom a fejem, hogy hova fajul ez a vilag.....mert meg lanyoknal haggyan....de fiuk.. :O

meg nem mondom le vegkep azokat a csajokat se akik 170/50kg..stb...mert igen jol neznek ki..nincs veluk semmi baj..nem veznak meg mik...hanem jok...de az h minden masodik kerdesbe itt olyanok irnak h fogyni akarnak...nah az idegesito.....

akkor en a majdnem 90kgmet mar inkabb ide ki se merem irni.....17/L

2011. jan. 16. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!