mi van ezekkel a lányokkal? miért akarnak vattacukor súlyúak lenni? néztem egy kérdést, hogy fogyitársat keresnek (gondoltam végre nagyobb felesleggel rendelkező csajszik), és benéztem, és ott is baromi kis súlyúak keresnek társak 3 kiló leadásához. meg hashajtózás, hányás, szimplán nem evés. mi bajuk van? engem idegesítenek, főleg, ha beírják 49 kilósan, hogy " ma megettem egy sütit, hánytassak? :S:S:S:S:S:S:S:S:S" . ezek után én alig merem leírni a kezdő súlyomat. a fele már lement, és még ugyanannyi hátra van, de attól, hogy az embereknek 49 kg is sok, elmegy az életkedvem. én 65 kilósan is baromira jól érezném magam, de ezek szerint úgy tűnik, hogy én még akkor is egy debella állatnak fogok számítani.
50 kg-hoz max 150 centinek kéne lenniük, de ezt fel nem foghatják a húgy agyukkal.
Már elnézést...
Egy 150 centis lány.
2011. jan. 16. 17:14
2/13 anonim válasza:
Engem is idegesít. Csak játszák az agyukat, hogy majd sajnáljuk őket meg irigykedjünk rájuk, hogy 49 kilósak. Ők is tudják, hogy vékonyak, hogy jó súlyban vannak, de látod hogy sajnos amiből sok van nekik, az a szabadidő.
Nem lennél debella, sőt most sem vagy (nem számít hány kiló vagy!!), mindenki érezze jól magát a bőrében, és ne akarjon mindenféle maximalista srácnak megfelelni, mert nem éri meg. Aki hülye, az meg haljon meg.
2011. jan. 16. 17:14
3/13 A kérdező kommentje:
meg azt birom amikor ÉLŐBEN beszélgetek egy ilyen csajjal, és NEKEM mondja, hogy itt meg ott meg tudja csipkedni a háját, mikor én konkrétan sajnos még meg tudom fogni, és tőlem várja, hogy azt mondjam neki, hogy jaja, tényleg hájas vagy, fogynod kééne! tényleg nem veszik észre magukat, vagy nem képesek rá, vagy direkt csinálják, a lényeg, hogy engem baromira idegesítenek, és soha nem fogom megérteni őket.
2011. jan. 16. 17:18
4/13 anonim válasza:
mert van aki nem éri be azzal, hogy bár még nem kövér de itt ott van egy kis hájacska stb stb. tudom magamról mert én is maximalista vagyok e téren, pedig nem vagyok már tini, és nincs is súlyfeleslegem viszont a testem messze nem tökéletes. és hát ki nem vágyik tökéletes testre?
mondjuk azok akik hánytatnak, fosatnak, nem esznek stb azok egyszerűen csak nagyon buták és szánalmasak.
2011. jan. 16. 17:19
5/13 anonim válasza:
Én pont nem ezt vettem észre (de persze akad ilyen 175 cm/ 46 kilós tini), nagyrészt azt nem értem, amikor naponta 20 ember leírja, hogy ő 15-20-30 kilót hízott és mivel lehet extragyorsan lefogyni? Mondjuk Kb. 2hét alatt? Ilyenkor kérdem én: most találta csak meg az egészalakos tükröt? Előtte évekig-hónapokig nem látta, hogy jééé, én kezdek már egy disznóhoz hasonlítani? Na, én meg ezen akadok ki nap mint nap. Én normál súlyú vagyok, talán még kicsit zsíros is itt-ott, (165/53kg), és bizony, lehet egy 50 kilós lány 150 centisen dagat, mert én 15 centivel magasabban is 50 kilósan nézek jól. Igazából mindenkinek más a testfelépítése, izomzata, csontozata, és ide kép alapján lehetne megítélni, hogy egy 160 cm/65 kilós nő izmos és erős csontú, vagy egy molett kismalac...mert ezek csak adatok, de fényképen máshogy nézne ki.
2011. jan. 16. 17:21
6/13 anonim válasza:
Egyszerű a képlet: neked sem kellett volna elhíznod, ahogy ők sem tették. Pardon, ha netán valami betegség folytán történt, de az esetek nagy részére azért nem ez jellemző. Mindjárt nem lennének ilyen problémáid.
2011. jan. 16. 17:21
7/13 anonim válasza:
"Egyszerű a válasz: mert nem normálisak.
50 kg-hoz max 150 centinek kéne lenniük, de ezt fel nem foghatják a húgy agyukkal.
Már elnézést...
Egy 150 centis lány"
Látod? Nincs igazad, és nem vagyok húgyagyú...én 165 centivel és szintén 50 kilósan lennék ideális súlyú. Ja és soha sem hánytattam magam, és nem is vagyok tini. Állandóan 52-53kg körül vagyok és vastag a combom, és kissé hájas vagyok. Nem sovány.
26.L
2011. jan. 16. 17:25
8/13 anonim válasza:
A legjobb, mikor a tesiöltözőben a 40-50 kilós lányocskák mondják, hogy milyen hájasak. :D Nevetségesek.
Nekem rosszul esik, mivel én meg 100 kg körül vagyok..
2011. jan. 16. 17:29
9/13 anonim válasza:
én 158 centivel vagyok 48 kg és nem vagyok vékony! normál súlyú és testalkatú vagyok. derekamon felesleggel. tehát létezhet olyan hogy egy 48 kg-os is formásodni, fogyni akar egy kicsit és ez még nem beteges. ha 175 centivel valaki 50 kiló és abból akar fogyni na ott már gondok vannak.
2011. jan. 16. 17:30
10/13 anonim válasza:
17:30-ashoz pontosan így van! Én is társulok hozzá. Maximalista vagyok, utálom a hájas testet magamon. Soha nem is voltam dagat mert figyeltem magamra. Ahhoz képest rendesen eszek mindent 165 cm és 53 kilóval anyum pont ma mondta, hogy kicsit híztam...és igaza van. Nem mindenki bírja magát kövéren. Én biztos nem. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!