Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lesz attól bajom, ha minden...

Lesz attól bajom, ha minden nap csak narancsot eszek?

Figyelt kérdés
Sürgősen le kell fogynom 3 kilót (62-ről 59-re), és a narancs a kedvenc ételem, akár napi 1 kilót is meg tudnék enni, úgy hogy mást ne is kívánjak, és mivel a narancs nem tartalmaz sok kalóriát, gondoltam kipróbálnám ezt, mint fogyókúrát, de félek, hogy nem egészséges csak azt enni. Mit gondoltok?
2011. jan. 12. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen, tudjuk sürgősen le kell fogynod, mert különben meghalsz... Hajrá, éljél csak narancson...
2011. jan. 12. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

semelyik gyümölccsel sem egészséges ez az ötlet

narancs meg kivételes rossz ötlet lenne, mert nagyon savas

javítsatok ki, ha tévedek :)

2011. jan. 12. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a narancs lugos étel de

semmilyen egyoldalú étellel sem lehet jó ötlet

se fehérje, se zöldség, se szénhidrát semmi

mindenből kell minden napra ha fogyni akarsz csökkensd a szénhidrátot, növeld meg a zöldségeket és a fehérjét

a naranccsal nincs semmi baj, egyél belőle nyugodtan 2-3 db-ot is de ne csak azt

2011. jan. 12. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem csak narancsot ettem, de pár napig az volt a vacsi, reggeli, mindig éhgyomorra. ma reggel annyira égett a gyomrom, hogy nem kivánom senkinek :( először fincsi, meg jajdefasza, de ha nem okosan eszed, megbánod.
2011. jan. 12. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Nővérem férjhez megy február 5-én, én leszek a tanú, és már megvettük a ruhát (a 3 koszorúslánynak meg nekem egyforma lesz), de karácsonykor híztam 4 kg-ot, és most nem jön rám a ruha. Tehát 3 hét alatt vissza kell ezt fogynom, és az elég sürgős...

2011. jan. 12. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:

húú én teljes mértékben megértelek de 3 hét elég sok meg tudod csinálni de hogy csak narancsot egyél az NEM NORMÁLIS

sokkal több kárt okoznál vele

remélem nem akarsz megbetegedni az esküvőre

minden nap egyél sok gyümölcsöt de ne csak narancsot

és próbálj meg kevés kenyér félét enni és este 6 után semmi

tudom ezek közhelyeknek hangzanak de 3 hét alatt meglesz a kívánt eredmény

és heti 4 szer 1 óra sport

2011. jan. 12. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
az előző jókat írt, azzal 2-3 hét lemegy a 3 kiló. de ne este 6 után ne egyél semmit, hanem az utolsó étkezésed 3 órával lefekvés előtt legyen.
2011. jan. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!