Izomlás kezelésére mit ajánlotok? Minden másnap tornázok 45-50 percet, de mindig izomlázam lesz, és nehezen tudom meg csinálni a gyakorlatokat.
DvD-re tornázok , és ugy csinálok mindent ahogy ott is csinálják...
Most hallottam, hogy izomlázra hatásos hogyha egy algópirint megiszok egy kiskanál cukorral. Nem tudom, kipróbáljam?
Az Algopyrin nem egy barátságos gyógyszer, ráadásul önmagában fájdalomcsillapító, a cukor tök felesleges.
Az izomlás miniatűr izomsérülésektől van, amik megtelnek savóval, és az feszít. Tehát nem egy pozitív dolog. Fokozatosan szokj hozzá a tornához, nem lehet a közepébe vágni. Első nap pár perc, utána kicsit több, aztán még több. Tény, hogy ha keveset csinálod, nem fogysz, de az is tény, hogy így meg túlterheled az izmaidat. Ne rohanj sehova, ha rendszeresen és apránként emeled az időtartamot, pár hét múlva már bírni fogod.
izomlás=izomláz
bocs
Ja, és a "rádolgozás" tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!