Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti hány alkalommal tornázzak...

Heti hány alkalommal tornázzak? 3-4? Vagy esetleg mindennap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 19:28
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

ez az étel, kb hány kalória lehet?

2011. jan. 10. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Kb. 150 kalória (annyi mint egy kis pohárnyi danone könnyű és finom joghurtban). Nyugodtan ehetsz belőle fogyi idején is.

Mit akarsz tornázni? És mennyi idő lenne egy alkalom?

Amúgy felesleges mindennap. A szervezetednek, izmaidnak muszáj regenerálódnia. Én azt mondom, hogy fogyás idején heti 4-5 az ideális. Vagy minden másnap. Pl. Hétfő-Szerda-Péntek-Vasárnap

2011. jan. 10. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:

oké, norbi dvd-re tornázok 45-50 percet, ma reggel is tornáztam 50 percet. izom lázam lett.. ,

Akkor majd szerdán tornázok :)

2011. jan. 10. 20:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor az ugy pont jo , hogy minden másnap :) hétfö-szerda-péntek- vasárnap .

Köszi

2011. jan. 10. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Rubint Réka tornát csinálok (40 perc) és általában minden nap ha engedi az időm. Igazából csak elkezdeni nehéz, eltelik 10 perc utána meg repül az idő. Az idő folyamán megtanultam, hogy hogyan nyújtsam le úgy, hogy másnap ne fájjon, és torna után úgy fel vagyok pörögve, hogy még tanulni is könnyebb. :D

2011. jan. 11. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
igen tényleg csak az első 10 perc a nehéz , én is igy vagyok vele, csak izom lázam lett, és nem tudom hogy holnap meddig fogom birni a 40-50 perces tornát:D
2011. jan. 11. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyi, nálam úgy van, hogy az első 10 perc az fáj (még ha jól lenyújtom előtte nap, akkor is) de amint letelik az a 10 perc a fájdalom minimalizálódik. Hajrá, megcsináljuk!:D
2011. jan. 11. 19:20
 8/9 A kérdező kommentje:
oké :) ha akarsz írhatsz privibe, és ott levelezhetünk:D
2011. jan. 11. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Benne vagyok a levelezésben, ha gondolod majd dobj rám egy mailt. :) Amúgy 17 éves vagyok.
2011. jan. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!