Ma mennyi tornázzak? ( ha le akarom dolgozni az egész eddigi kaját)
ezeket ettem ma:
1 vékony szelet rozskenyér pipimell sonkával és 2 koktél paradicsommal
2 cerbona müzli szeletett
egy kis tényér főtt kruplit egy tk. majonézel 1 szelet grillezett csirkemell + egy evőkanál rízs
3 kocka csokoládé
egy rúd haribó ( HARIBO MAGA-ROULETTE)
Ezeket ettem ma ....
Szerintetek mennyit tornázzak , vagy esetleg 8kilómétert fussak?
173cm/53 kiló
nos, hosszú távon ilyen étrenddel ÉS ilyen kemény hozzáállással edzéshez, jó esélyed van az izompusztításra.
egyébként 8 km futás már a nem rossz kategória!
ha rendesen edzel (edzenél) miért nem eszel rendesen?
egyébként ha elméletileg lemozognád minden bevitt energiádat, akkor nagyon rövid távon jönne az izomvesztés, és nem is annyira soká a VÉGkimerülés.
tehát lehet csak a megfogalmazásod volt hanyag, és félre értettelek, de csak okosan :)
Szerintem anorexiás vagy. Fordulj orvoshoz, mielőtt nagyobb baj lesz, pl:
ez félig-meddig volt komplett válasz a kérdésedre. a 8km futás ennyi evés után, bár nem ismerem a releváns adataidat de ennyi mozgást nem nagyon fedez ennyi étel.
(önmagában fedezne, mert 8 km futás pff ~400-600 kcal energia, vagy 300.. nem tudom, ez a kaja több, de futás mellett élsz is)
Fú ha a kezem közé kerülnétek ti fogyni akaró csajok.
Agarak lennétek mind. Ha nem belepusztulnátok :D :D :D
Olyan edző antiszociális megátalkodott személyemmel az őrületbe kergetnélek titeket.
De legalább leadnátok a fölösleget !:D
Igaz belepusztulnátok 6x az edzésterveimbe :D
a BMI index és a testmagasság- testtömeg összefüggés pedig jellemzően szokta érdekelni itt az embereket..
ami nem szokta, az a testzsír arány és az ettől függő testtömeg. mert nyilván nem lehet egy 180 centis testépítő és egy átlag ember ugyan akkora tömegű.. vagyis az egyik kissé zsírosabb lesz ugyan akkora tömeggel mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!