Fogyhat az ember, ha aktivan játszik fél órán keresztül, mozgásérzékelős játékkal, ami kifárasztja, és teljesen leizzasztja?
Istenem... marhára azt se tudjátok, miről van szó...
A kérdésedre válaszolva: ennyi mozgástól még nem fogsz kifejezetten fogyni, csak átmozgatja a szervezetedet. A mozgás a fogyáshoz csak 20-30%-ban járul hozzá. Az, hogy mit, mennyit és egy nap hányszor eszel, sokkal fontosabb.
Ha tényleg tartod az 1500 kcal-t, és ebbe nincsenek benne a lisztes, tésztás, cukros dolgok, akkor úgy fogsz fogyni.
Mellé kiegészítő mozgásként egy ilyen játék ok, de akkor az tényleg jól mozgasson meg, és izzasszon le. Viszont 30 perc az igen kevés szerintem. Legalább 40-45 perc kéne, vagy több.
Ha nagy a súlyfelesleged akkor ez kezdésnek jó, de később jöhetne mellé néhány Norbi Duci tréning DVD, vagy szobabicikli.
Amúgy az tök jó, ha van kinected, én is szeretnék majd. :) Egyébként pontosan milyen játékkal játszol, mi a neve?
A többieknek meg: ehhez hasonló a nintendo wii is, az is mozgásérzékelős, csak nem ennyire fejlett technika, és vannak hozzá gyártott, kifejezetten olyan játékok, amiknek a megmozgatás, a sport helyettesítése a célja. És már itthon is alkalmazzák pl. 1-2 kórházban is, főleg idősebbeknek, akiknek mozogniuk kéne, de mégsem tudnak nekiállni futkorászni.
1500 kcal mellett valószínűleg még sport nélkül is fogynál. Jó lehet ez a kinect! Igazából mindegy, mit mozogsz- ha ugrálsz, és leizzadsz, akkor jó úton jársz. Fél óra az épp határeset, ha tudod, emeld 40 percre, de ha nem, akkor sincs semmi baj.
Azért ha van alkalmad, próbálj ki más mozgásformákat is!
Köszi a válaszokat!Igen ilyen játékról van szó,pár napja vettük.egyenlőre megmondom őszintén a 30 perc elég,de persze fokozom majd az időt,már ha kisbabám engedi:-)
Kaladtúra,van benne 5 játék,mind az 5 nagyon megmozgat,ugrani,hajolni,guggolni kell elég sürün.Van egy kimondott fittnes játéka,a jövő hónapban szeretnénk megvenni.Amúgy ajánlani tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!