Koplalás után zabálással felszedett kilók nehezen mennek le?
Figyelt kérdés
Koplaltam kb. 1 hónapig, ünnepekkor nem érdekelt teljesen 1 hétig zabáltam, de tényleg reggeltől estig, brutális. 8 kg híztam vissza, persze tisztában voltam vele.
Az így felszedett kilók hamar lemennek ha ismét koplalok, pedig tudom, hogy fokozatosan kéne csökkenteni, de akkor meg lelkifurdalásom támad.
2011. jan. 9. 18:04
1/4 anonim válasza:
én is így vagyok mint te, azzal a különbséggel hogy megjött az eszem és rájöttem hogy a koplalás értelmetlen.. sportolj! tudom ez a nehezebb út, de nem akarom tönkretenni magam
2/4 A kérdező kommentje:
s a felszedett kilók ismét hamarabb lementek vagy már a zabálás után jöttél rá, hogy semmi értelme, ismét koplalni, csakis egészsegesen?
2011. jan. 9. 18:29
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem Te kérdező meg én ismerjük egymást :)
4/4 anonim válasza:
a zabálás után döntöttem el hogy csakis egészségesen (és nolám, így is mennek le a kilók :)) bár még csak kevés idő telt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!