Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kecses, vékony forma és nem...

Kecses, vékony forma és nem nagy izmok! Ti mit ajánlotok? Nagyon eltérő véleményeket olvastam eddig.

Figyelt kérdés

Jelenleg szénhidrátszegény diétán vagyok, amit eszek is maximum egy nagyon pici barna rizs, és graham lisztből készült zsemle. Még gyümölcsöt is csak nagyon keveset eszek.

Emellett tornázok minden nap dvd-re 20 percet, ez már egyszer bevált, egy hónap alatt lement kb 5 kg ha jól emlékszem (már jó pár éve ennek)

DVD mellett milyen fajta mozgást végezzek? Több lehetőségem is van itthon mozogni, maximum időm nincs sok, mert rengeteget kell tanulnom szinte minden nap. Súlyzókat egyébként nem használok, mert nem bírja a derekam a nagy megterhelést.

Mindenhol eltérő válaszokat láttam, szeretném tudni végre az igazságot, hogy a vékony formát hogy lehet elérni. Jó, sokan mondják, hogy nekik a láthatóan izmos tetszik. Hát nekem nem. Remélem sporttal nem csak ilyen alakot lehet elérni..

Ilyesmit nem szeretnék: [link]

[link]

Ilyet viszont igen: [link]

[link]

2011. jan. 8. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan edz tovább.A képek között a különbség az a testzsír%.Amilyen te szeretnél lenni,azon kevesebb az izom,és olyan 18-20%os testzsírral már lehet ilyen lábad.

Egyébként,mint férfi a fitneszes csajokról a linkek nekem jobban tetszenek.És egy ilyen testhez speciális étrend is kell a kőkemény edzések mellett.

A derekadra meg végezz homorításokat,hogy megerősödjön.

2011. jan. 8. 21:59
 2/5 anonim válasza:
A második képeken modell alkatú lányok látszottak. Úgy tudom, a modellek nem sok erősítést végeznek, csak nyújtásokat, pl jógát, amitől nem lesznek feltűnő, domború izmaik - és természetesen annyit esznek, mint egy veréb :S
2011. jan. 8. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
hát amilyet szeretnél az a csunya ami meg nemszeretnél lenni az a szép
2011. jan. 8. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: épp ezaz, jópáran ezt mondják, hogy az izmosabb jobban tetszik nekik, de nekem annyira nem tetszik :S Jobban favorizálom a kecsesebb formákat, nekem nőiesebbnek tűnik. Egyébként van itthon jóga dvd is, lehet meg kéne próbálnom. :)
2011. jan. 8. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
ja próbáld meg
2011. jan. 8. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!