Kedvenc diétás sütid?
én se eszek ditás sütit-becsapó
ha nagyon édességre vágyom korpofit keksz, natúr joghurt mézzel gyümölccsek, túró fahéjjal, avgy gyümölcs
ha ez se nagyon jönne össze akkor egy-két kocka étcsoki, vagy egy kókusz golyó (nem kekszet hanem zabpelyhet darálok le) +kakaó+édesítő
ez is hízlal ugyanúgy de az édesség utáni vágyam eltűnik:D
Ámulok-bámulok:O :D Vannak jók szerintem:)) Meg persze, most nem arra gondolok, hogy "áááá diétás süti, akkor lehet zabálniii!!!".
Amúgy nem tudom. Én még nem találkoztam olyan "fogyisütivel", amelyben több a kalória, mint a rendesben. Az akkor nem fogyis sütixD
Én mindig azt szoktam, hogy liszt helyett zabpelyhet használok, több sütőporral, és cukor helyett édesítővel. Lehetőleg minél kevesebb zsiradékkal.
És sokszor jól sikerülnek:D Úgyhogy ezzel nem értek egyet:) Nekem néha jól esik, amikor a 9 óra suli után holt fáradtan hazaérek, és van mondjuk zabpelyhes csokis süti(L)
Amúgy meg még ha nem is olyan finom, mint a "rendes" sütik, de sokkkkal egészségesebb:)
Szerintem az egyetlen fogyókúrás süti a krémes - fényképről nézegetve.
Minden más hízlal. Az édesítős is. Ez van.
zabpelyhes süti (általam kikísérletezve)
a nem diétás barátaim is szeretik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!