179 cm vagyok és 75 kg. Ez sok?
elfogadható... a kiskorúaknak szóló bmi szerint enyhén túlsúlyos vagy
de ne fogyókúrázz ennyi idősen! csak egyél egészségesen, és hanyagold az ilyen direkt seggnövelésre kitalált vackokat
Testtömegindex: 23.4
Percentilis: 75-90 között
A gyermek enyhén túlsúlyos.. Amennyiben a magas értéket nem a túlfejlesztett izomzat adja, feltétlenül kezdjen el fogyókúrázni! Fokozottan figyeljen oda napi étrendjének kalória tartalmára és tápanyag-összetételére. Igyekezzen számára zsírszegény, zöldség-, és főzelékfélékben, gyümölcsben gazdag étrendet biztosítani. Ha eddig nem tette, kezdjen el hetente több alkalommal sportolni!
Én 14 évesen 172 centi voltam és 72 kiló.Elkezdtem sportolni,mert tényleg volt rajtam egy kevés plusz.Az izomzatom olyan szépen kifejlődött,h nagyon.A sportot heti 5 edzésben értsd,de igazolt versenyző voltam,tehát nagyon komolyan nyomtuk.Erősebb és robbanékonyabb lettem a korombeli fiúknál is.Azóta megnőttem 178 centire,és amíg nem lettem babás tartottam a 70-72 kilót.
Mivel voltam ilyen helyzetben azt tudom tanácsolni,h semmiképpen se fogyózz!Az úszást tudnám tanácsolni,mert az a gerincedet is helyrerázza,és mivel még sokat fogsz ülni az iskolapadban,így jó lenne hetente legalább egyszer egy órát úszni.Lehet most sokat eszel,de ez a növéssel jár.Majd beáll.Mostmár én is feleannyit eszem,mint akkor.Inkább te is mocorogj valamit.Nem fógyóznod kell,hanem izmosodni.Mert ha a normális pasikról beszélünk,akkor igenis fontos,h legyen feneked,cicid,pici combid,de legfőképp arányos legyél!Semmiképpen sem értek egyet azzal a válaszadóval,aki 15 kilót lekíván rólad.60 kilósan úgy néznél ki,mint egy ropi.Mosolyogj,az fontosabb:)
Most,h babás vagyok eddig 82 kiló,és még így is rámmosolyognak a pasik;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!