Kb hány kalória lehetett és 1 napra sok ennyi étel? (lent)
ma ettem reggelire egy almát uzsira 1 joghurtot.
ebédre egy virslit hozzá paradicsom és retek. 1 alma.
vacsira pedig 1 db főtt tojás hozzá paradicsom..zöldség.és alma.
ha mindennap kb ennyit és ennyiszer étkezek akkor 1 hét alatt is fogyhatok?
minden nap tornászom popsira és combra.
Nagyjából 300 kcal volt. Diétához ehhez még egyél kb 1000 kcal-t, a mozgást folytasd szépen, és akkor normális, karcsú tini leszel pár héten belül :)))
(mertem feltételezni, hogy tini vagy...)
Remek, csak így tovább!
Az életben többé nem fogsz rendesen enni.
Vagy folytatod, és akkor simán alultáplált leszel, esetleg belehalsz, vagy abbahagyod, visszatérsz a régi étrendedhez, és a lelassult, takaréklángon üzemelő anyagcseréddel minden kiló kétszeresét szeded vissza.
Nem is tudom: most éhen akarsz halni, vagy teljesen el akarsz hízni? Te már eldöntötted?
Még annyit fűznék hozzá, hogy hiába tornázol, a szervezted az izom fehérjéit fogja felhasználni, tehát a végére még alaktalanabb leszel.
A nagyobb izomtömeg gyorsabb anyagcserét jelent, a kevesebb lassabbat.
Ez így nem "zsírégetés", csak zsírhalmozás. :(
Ezzel biztos lesz a fogyás! Amire figyelj, hogy ha nagyon fáradékony leszel, kedvtelen, esetleg agresszív, a tornából ne engedj, sőt inkább terjeszt ki az egész tested megmozgatására. Inkább az étrendeden lazíts egy kicsit. A koplalás nem eredményez tartós fogyást. Fen tarthatóan fogyni csak úgy lehet, ha annyit eszel, amitől nem vagy éhes és nem is eszed magad tele. A szervezet hamar rááll az új étrendre. A tartós karcsúság záloga a sport (80%) és az okos táplálkozás!!! Nem mindegy, mit mikor eszel, de alapvetően mindent lehet és kell is enni a fogyókúra alatt és után is, persze megfelelő mértékkel. Ami még nagyon fontos: ha tartósan heti 1 kilónál többet fogysz, valamit rosszul csinálsz!!! Valószínűleg keveset eszel.
Sok sikert!
358 kalória, 17g fehérje, 40g szénhidrát, 16g zsír.
Magyarul kurv@szar.
Semmit nem érsz vele. Persze lesz fogyás, de vissza fog jönni, mert most annyira kevés ez, hogy bepánikol a szervezeted, és amikor normálisan fogsz enni, jobban tartalékol... zsírt. A másik pedig az, hogy izmot fogsz így lefogyni. Nagyon kevés a fehérje is. A zsír rajtad marad, az izom meg lemegy...
Aki ajánlotta ezt, az idióta, és nem ért hozzá. Ha meg magadtól csinálod, akkor te vagy az.
Még valami:
Tapasztalat szerint a szervezet minimális (életfenntartó) fehérjeigénye kb. 12-30 g/nap. A fehérjebevitel és – ürítés egyensúlyához legalább napi 40 g fehérjebevitel szükséges. Ez a mennyiség a fiziológiás fehérjeminimum, amit mindennap biztosítani kell.
(nem én találtam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!