18 nap alatt 10 kiló minusz. Sikerülhet?
Nos. Egy esetben sikerülhet: ha 18 nap alatt szedted fel a 10 kilót. Ezt meg nem hiszem.
1 kg leadásához 7500 felesleges kalóriát kell elégetned.
10 kg = 75000 kalória
75000/18 = 4167 kalória naponta
Egy átlagos nőnek napi 2000 kalóriára van szüksége.
Ha semmit nem eszel, nem iszol, akkor 4167-2000=2167 kalóriát kell elégetned naponta. (Ha eszel, akkor + annyit, amennyit megettél.)
1 óra intenzív aerobic vagy futás kb. 4-500 kalóriát éget el, vagyis minimum 2167/500 = 4 órát kell intenzíven sportolnod naponta úgy, hogy egy falatot sem eszel. Gondolom, nem szükséges leírnom, hogy ez lehetetlen.
ne akarj 10kg-t fogyni. elég csak mondjuk 6.
Hidd el már az is látványos , az a 4 nem oszt nem szoroz, ráér később is.
Az úszástól vékonyabb nem leszel, csak erősödik a vádlid, combod. Én is úsztam, innen tudom.
Ha minden este 2 órát futsz az nagyon sokat számít, de ha van időd futhatsz 3 órát is. Nem kell gyors tempóban, az is elég ha kocogsz.Este 6 után már ne egyél semmit! Maximum almát vagy narancsot(ezeknek fogyasztó hatásuk van.) Reggelire kell enned, akár többet is, mert ezen múlik ,hogy egész nap mennyi energiád lesz edzeni. Fontos még, hogy rendszeresen egyél. Próbálj mindig ugyan akkor reggelizni, ebédelni, (vacsorázni). Rengeteg kollégista fogy ezzel a módszerrel.. (a kollégiumokban mindig ugyan akkor vannak az étkezések) egy próbát megér.. Szerintem 2-3 hónap alatt meglesz a 10 kg is.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!