A sok túlsúly is egészségtelen, attól függ, hány kilóról indul a kérdező.
Heti 1 kg fogyással elérheted a célod, ehhez elég sok diétát találsz már a neten is.
Elsőként fel kéne tárni, mi a túlsúly oka. Ha hormonális probléma, akkor koplalhatsz, nem fogsz fogyni, főleg nem ennyit.
2011. jan. 19. 20:39
3/10 anonim válasza:
Ha azt vesszük alapul, hogy sokan azt mondják a heti 1 kg az egészséges, akkor kb. 5 hónap alatt megvan, tehát júniusra. Szóval igen, sztem mindenképpen lehetséges. Én eddig nem tartottam be 1x sem azt,hogy heti max. 1 kg-t fogytam, de hát mikor hogy sikerült. A mozgás sokat segít, nekem legalábbis sokat segített, én ellipszis trénerezem rendszeresen. :)
2011. jan. 19. 20:40
4/10 anonim válasza:
Anyám (38 éves)2 hónap alatt leadott 12 kilót:) én csak drukkolok és csak egészségesen ;)
2011. jan. 19. 20:46
5/10 anonim válasza:
Hogy csinálta anyukád? Egészséges módszerrel?
2011. jan. 19. 20:52
6/10 anonim válasza:
Elkezdtem falat-mászni heti kétszer és az edzés keretein belül volt 20-20 perc jóga, ami sokat segített. Hétvégénként otthon is alkalmaztam a jógagyakorlatokat. 4-5 hónap alatt egyenletesen kb 15 kilót fogytam így.
2011. jan. 19. 21:03
7/10 anonim válasza:
20.46-os vagyok.
Sajnos nem... Azért írtam a végére,hogy "egészségesen" mert ő úgy csinálta,hogy egész nap hol csak rizst evet,hol instant levest,ami ugye hát nem igazán jó... De emellett biciklivel jár reggelente dolgozni és esténként 3 km-t fut.
2011. jan. 19. 21:13
8/10 anonim válasza:
Én is ennyit szeretnék, de legalább 15-öt. Én a 90 napos diétát kezdtem el 11 nappal ezelőtt. Ki lehet bírni. Bár jobb lenne valakivel együtt csinálni, tartani egymásban a lelket. :) Amúgy már a 7. nap lement 2 kg. Az elején pörögni fog, aztán megáll, és újra beindul csak lassabban. Ezt mondták akik csinálták. Hát... kitartok, mert muszáj. :D
2011. jan. 20. 12:26
9/10 anonim válasza:
Simán meglehet--saját tapasztalat=) Napi 3/4 - 1 óra mozgás dvd-re vagy gyors séta és Én ettem mindent, de az addig hozzászokott mennyiség felét.=) na meg persze kitartás:)
Sok sikert neked!!
2011. jan. 26. 22:13
10/10 Annácska39 válasza:
Igen, fontos a mozgás is, de magyaros ételekkel, kolbász, szalonnával is le tudsz fogyni. Úgy, hogy a bőröd nem lesz löttyedt, hanem természetesen visszahúzódik (nem kell plasztikai műtét). Közben nem vagy éhes és nem lesz jo-jo effektusod sem. Sajnos nem írhatom ide le a termék nevét, pedig szívesen segítenék.
A túlsúlyosak 250 kg felettiek is - fokozatosan - ettől a kúrától normális súlyúak, egészségesek lesznek. Világszabadalom, magyar géniusz díjas kutató találmánya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!