Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha reggel sokat, és a nap...

Ha reggel sokat, és a nap folyamán utána csak keveseket?

Figyelt kérdés
Szóval reggel jól bezabálok(de pl kenyeret nem nagyon ennék), és aztán már csak kicsiket.És ha igen, akkor mennyit ehetek kb. félhét körül?
2009. jan. 27. 21:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom hogy csináltam, de a kérdésem az volt,hogy "Ha reggel sokat eszem, és a nap folyamán utána csak keveseket, akkor az úgy jó?"
2009. jan. 27. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Én reggel nem tudok sokat enni, ezért nálam az ebéd a fő étkezés. A lényeg, hogy naponta ötször egyél, kb. azonos időközönként.

És egyre csökkenő mennyiségeket, nem kell reggel bezabálni, mert puffadsz tőle, hányingered lesz, rosszabb esetben hasmenésed, gázokat ereszgetsz stb stb...

2009. jan. 27. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem az úgy egyértelmüen nem jó! Ezt be kell osztanod, valószinüleg te is hallottál róla, hogy legjobb minnél többször enni naponta... Ha fogyás céljából szeretnél ilyet csinálni akkor legjobb például ha eszel almát elég sűrűn mert annak a kalóriatartalma kevesebb, mint amennyit elhasználsz a megemésztésére felhasznositására... Meg különben is nem célszerű reggel sokat enni mert túlterheled a gyomrodat, másrészt pedig delután már biztosan éhes leszel hiába eszel sokat...:))
2009. jan. 27. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:

akkor így teszem fel:

Ha reggel sokat eszem, akkor azt még elégeti a szervezetem nem?

de pl cskit nem akarok enni, meg ilyenek, salátát, egy-két kekszet, turmixot, gyümölcsöt, úgy jó-e?

2009. jan. 27. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó, de én nem ennék ennyi félét.
2009. jan. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!