A karomra milyen gyakorlatokat végezzek h fogyjon és ne izmosodjon?
A hájat akarod eltüntetni, vagy a túl nagy izomköteget?
Ha az első, akkor diéta, és rendszeres futás, kocogás.
Akkor jól gondoltam..
:D
Szóval még annyival kiegészíteném, hogy lokális fogyást tulajdonképpen csak sebészi szike képes megvalósítani, vagyis ha általában fogysz, akkor fogysz majd a karodról is.
Csak a karról fogyni "sajnos" kizárt
még ajánlhatom az úszást is, mert azzal nem izmosodsz túl sokat, viszont szépen segíti a karról való fogyást
Szia!
Futás tényleg hasznos - bár nekem kifejezetten izmosodott a karom tőle és azt nem szerettem.
Egyébként fél literes üvegben van nekem só töltve, és azzal a kis könnyű súlyzóval csinálok apró mozdulatokat, ha nem tetszik a karom. Tetszés szerint 50-50-es ismétlésről felmegyek néhány nap alatt 80-80-as körökre.
Jaj, és persze a callanetics klasszikus bemelegítő gyakorlata (amikor hátrahajtott fejjel és hátrafordított és -húzott karral közelíted egymáshoz a karodat).
Meg néhány jóga gyakorlatot is kereshetsz tetszés szerint itt a neten, azok is megfeszítik a kart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!