Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne leszokni az...

Hogyan lehetne leszokni az unalomból evésről?

Figyelt kérdés
Persze, tereljem el másfele a gondolataimat. De csak ez az egy megoldás van? Nincs valami más, amivel megkönnyebbíthetném a dolgomat, hogy ne egyek, ha unatkozok?
2009. jan. 27. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Legyen minél kevesebb kaja otthon,persze nasikra gondolok. Gyümölcsöt vagy pl.sárgarépát,diót eszegess,ha rád jön. Jobb,mint a chipsz.
2009. jan. 27. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Ne legyen olyan idő, amikor unatkozol, ennyi.. mindig foglald el magad, mindig csinálj valamit, alkoss, olvass, nézzél kiállítást, de a még jobb, hogy akárhányszor unalomból enni támadna kedved, csinálj 15 felülést..:)
2009. jan. 27. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Túl nehéz erről leszokni. Egyél egy kis sajtot, gyümölcsöt, ha megéhezel.
2009. jan. 27. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én inni szoktam, sokat, nagyon sokat ha rám jön az unalomból evés (értsd:1-1,2 liter víz ott rögtön a csapnál állva - lehetőleg langyos)

2009. jan. 28. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

Unalomból evés ellen tényleg az a legjobb módszer, ha mindig lekötöd magad valamivel és tényleg csak akkor eszel,ha muszáj, vagyis amikor megéhezel.

Én nassolásképpen savanyú káposztát szoktam enni, mert 1.imádom;2.valóban telítettséget okoz;3.rengeteg benne a vitamin, felesleges energiatartalma annál kevesebb;4.könnyíti az emésztést, ami fogyókúránál szintén nem egy utolsó dolog.

Írták a gyümölcs-nasit + a diót, hát, nekem erről az a véleményem, hogy a gyümölcsökben (banán,alma,szőlő)rengeteg a cukor, és bizony hízlalnak, ha túlzásba viszed őket, a dió meg a magvak (mogyoró,szotyi stb.)bár sok-sok növényi olajat tartalmaznak, viszont nagy mennyiségnél szintén rakják fel a kilókat.

2009. jan. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!