Ki kezd bele a fogyásba holnap?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 15:08
1/9 anonim válasza:
Én. :D Sokadszorra, de remélem ezúttal sikeresen.
2/9 anonim válasza:
Én!:)
A cél -8-9kg április közepéig.
16 hét alatt a 8 kg nagyjából reális:D
15/L
És te mennyit és meddig akarsz fogyni?
3/9 anonim válasza:
Én is már sokadszorra:D Remélem sikeresen:D
Kitartást Nektek.
5/9 anonim válasza:
nekem 4-én még szülinapom (--->torta), de utána belekezdek! :D
6/9 Egyszerű huszonéves válasza:
Nekem sajna nincs mit leadni. De felszedni sem tudok, ez van. 158 cm és 44 kiló.
22/N
7/9 Doddie válasza:
Én a hízásba kezdek bele! :D :) De most komolyan! Vékony vagyok, muszály minimum. hétfőig felszednem 2 kilót. Bár úgyse sikerül, mert nehezen hízok...
8/9 anonim válasza:
Én is fogyok! Amúgy rendesen eszem és rendszeresen mozgok is, de szerencsétlen körülmények miatt 10 kilót híztam az ősszel. megsérült a térdem, ami miatt a mozgást hagytam abba átmenetileg, valamint olyan gyógyszereket kellett szednem egy másik problémára, amik súlygyarapodást okoznak... :(
Szerencsére már abbahagytam a gyógyszert és a térdem is helyrejövöget, kis mozgást újra be lehet vezetni. Remélem, hamar lemegy, mert nem érzem így jól magam :(
25/N
9/9 anonim válasza:
Van itthon még 4,5 kiló szaloncukor:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!