Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat fogytam,25kg-ot. Milyen...

Sokat fogytam,25kg-ot. Milyen mellfeszesítő krémet használjak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
De jó neked!! hogy csináltad? én is fogyni akarok. Nem repedt meg a bőröd? mert én betegség miatt híztam 20 kilót és szétreped. Most azt akarom én is leadni. De nem tudom hogyan. Gratulálok,h sikerült. Ja és mennyi idö alatt ment le?
2010. dec. 30. 10:18
 2/7 A kérdező kommentje:

4 hónap alatt,cukrot,lisztet,kenyeret,tésztát nem ettem. minden másból csak nagyon keveset,de kb naponta 5-6x. infraszauna,és napi 3liter szénsavmentes ásványviz.

nem repedt meg a bőröm, csak a melleimen oldalt látszik egy kicsit,mindig is nagy melleim voltak,vannak most is.

2010. dec. 30. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát le a kalappal előtted. És tornáztál is? Vagy csak az infraszauna? Első voltam.
2010. dec. 30. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

engem is érdekelne minden!!!

amúgy kérdésedre válaszolva AVONos feszesítő krémek nagyon jók, egyik bnőm szülés után használta a striáira is, cicijeire is, a cicije feszesebb lett, striái halványultak. azt hiszem, valami soulution vagy mi lehetett a neve, de az tuti, h lila flakonban volt

2010. dec. 30. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
bevallom őszintén,tornázni lusta voltam, keressétek meg a neten,az epekő diétát,én azt használtam.
2010. dec. 30. 19:37
 6/7 anonim válasza:

[link]

;)

2011. jan. 5. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

grat.

AVON-osok nagyon jók,énis azt tudom ajánlani. (lila kenőcsös tubusos )

2011. jan. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!