Hol tudok egészséges ebédet/tizórait fogyasztani nem túl drágán?
Hát akkor mondok még :)
Joghurt, van olyan ami ilyen dupla.. Az nagyon finom, van amelyikhez valami gyümi szósz van, én olyan szoktam, és rakok bele 1-2 kanálnyi müzlit.
levesek?
tízóraira gyümölcs
csinálsz otthon magadnak tk szendvicset sok zöldséggel
párolt hús, hal
joghurt, kefír
nem tudom h diák avgy e de ha nem gondolom a munkahelyeden megtudnád melegíteni akkor bármilyen diétás kaját megtudsz csinálni
főzeléket (lisztes habarás nélkül) rizs, lecsó, főtt tojás, káposzták, stb stb
nem igazán szeretem a nőzelékeket, és a levesekből sem sokat... meg otthonról nem akarok folyélony halmazállapotú kaját cipleni, ha ott veszem meg, akkor meg ugye lisztes habarás, sko olaj, só van benne... engem meg az is idegesit, hogy nem tudhatom a kalóriatartlamukat...
tízóraira gyümölcs az jó,ötlet meg is szoktam valósitani... :)
ha csinálok otthon magadnak tk szendvicset sok zöldséggel, akkor az meg már ugyanaz, mint a reggelim...nem túl egysikú??
igazából ez úgyvan, hogy mondjuk bemegyek dolgozni(diák vagyok am, és van mikró), és kb. 3 óramúlva ehetek... ezért a romlandó dolgok, mint pl a tojás, joghurt, kefír
nem tudom h di nem túl jó ötlet...
a múltkor vittem virslit, azt meg tudtam csinálni a mikró
ban, meg csirkemellet is szoktam vinni és akkor salátával...
igazából vmi eédötletre lenne szükségem...
tudom, nem egyszerű...:D
Ha Budapesten laksz, akkor a Nádasnál.
Ha Szegeden, akkor a Stefinél.
Ha Miskolcon, akkor a Zebegényinél.
Ha Balmazújvárosban, akkor a Dezsőnél.
Ha .... akkor ne válogass.
Köszi a haszontalan válaszokat.
1. Pont ez a lényeg, hogy ha nem vagyok otthon...
2. De igenis válogatok. Meg fogom válogatni, hogy mit eszek meg, mert ez is fontos része az egészséges táplálkozásnak, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!