Ha fogyózom, diétázom, akkor ihatom a teámat kristálycukorral?
Az édesítőszert ne ajánlja senki, légyszíves, mert nem vagyok a híve és az ízét sem kedvelem!
Cukor helyett a méz jobb volna?
A kristálycukor nem csak diétázóknak hanem senkinek sem ajánlott attól függetlenül, hogy mindenki rakja mindenbe ész nélkül.
Én pl fél liter teába szoktam tenni pár darab kandiscukrot (nádcukor) ad neki pici ízt de mennyiségileg jelentéktelen.
És nem hizlal, gondolom!
Akkor én is kipróbálom!
Köszi!
a mézben kb ugyanannyi kalória van, mint a cukorban (nagyon picivel kevesebb), de a pozitiv élettani hatásai összehasonlíthatatlanul jobbak!
annyi még, hogy termelőtől vegyél mézet, vagy bioboltban, mert a boltban kapható mézek 80%a cukrozott!
a másik opció, ha nem szeretnél mézet sem használni, akkor ajánlom a nádcukrot, sparban, kaisersban, stb lehet kapni, az is jobb, mint a "sima" cukor.
igazából minden jobb, mint a sima cukor.
Ok!:D
Bár én azt olvastam, hogy nem jobb a nádcukor sem, de már többen írtátok, hogy igen...
Úgyhogy kipróbálom!
:S
De az nem lehet vmi pozitív gasztronómia élmény...
Szerintem azért arról sem szabad megfeledkezni!
És én nem tudnám úgy inni, szerintem...
De köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat!
Akkor a fruktóz mellett döntök, azt próbálom ki először...
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!