Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyózom, diétázom, akkor...

Ha fogyózom, diétázom, akkor ihatom a teámat kristálycukorral?

Figyelt kérdés

Az édesítőszert ne ajánlja senki, légyszíves, mert nem vagyok a híve és az ízét sem kedvelem!

Cukor helyett a méz jobb volna?

2009. jan. 25. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha már muszáj valami akkor inkább a méz...de ez nagyon nagy mínusz a diéta eredményességére nézve...meg lehet szokni cukor nélkül,én is utáltam,de már kedvelem!
2009. jan. 25. 15:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor hozzászoktatom magam az üres teához, vagy leszokom róla!:D
2009. jan. 25. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

A kristálycukor nem csak diétázóknak hanem senkinek sem ajánlott attól függetlenül, hogy mindenki rakja mindenbe ész nélkül.

Én pl fél liter teába szoktam tenni pár darab kandiscukrot (nádcukor) ad neki pici ízt de mennyiségileg jelentéktelen.

2009. jan. 25. 15:16
 4/12 A kérdező kommentje:

És nem hizlal, gondolom!

Akkor én is kipróbálom!

Köszi!

2009. jan. 25. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:

a mézben kb ugyanannyi kalória van, mint a cukorban (nagyon picivel kevesebb), de a pozitiv élettani hatásai összehasonlíthatatlanul jobbak!

annyi még, hogy termelőtől vegyél mézet, vagy bioboltban, mert a boltban kapható mézek 80%a cukrozott!

a másik opció, ha nem szeretnél mézet sem használni, akkor ajánlom a nádcukrot, sparban, kaisersban, stb lehet kapni, az is jobb, mint a "sima" cukor.

igazából minden jobb, mint a sima cukor.

2009. jan. 25. 19:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Ok!:D

Bár én azt olvastam, hogy nem jobb a nádcukor sem, de már többen írtátok, hogy igen...

Úgyhogy kipróbálom!

2009. jan. 25. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Én fruktózt használok, ha már nem bírom magában. De például legújabb trükköm, hogy narancsot eszek az üres teához reggelire :) Egyedül így bírom például meginni a zöld teát, mert attól egyébként még ízesítve is hányinger fog el. Így iható :) a narancs meg jó reggelire :)
2009. jan. 28. 09:41
 8/12 A kérdező kommentje:

:S

De az nem lehet vmi pozitív gasztronómia élmény...

Szerintem azért arról sem szabad megfeledkezni!

És én nem tudnám úgy inni, szerintem...

De köszi mindenkinek a tippeket, tanácsokat!

2009. jan. 28. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Hm... szerintem a fruktóz jó. Egyébként a cukor távol esik az élménytől, ha leszoksz róla... Az egy agyonfinomított mesterséges dolog. Ha most hirtelen leállsz vele, majd egy hét múlva iszol egy bögre cukros teát, akkor kb. úgy hat majd, mintha be lennél rúgva...
2009. jan. 29. 09:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Akkor a fruktóz mellett döntök, azt próbálom ki először...

Köszi!

2009. jan. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!