Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy bírtátok a diétát az...

Hogy bírtátok a diétát az ünnepek alatt? Mennyire csábultatok el?

Figyelt kérdés
Őszintén :)
2010. dec. 26. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:

hát hogy őszinte legyek, én nagyon elcsábultam. mindenből bezabáltam főleg az első napokban. fájt is a hasam rendesen... de ma már szerencsére nem ettem semmi sütit meg édességet.

amúgy nem gond, mert még nem kezdtem el a diétát, és nem is fogom elkezdeni idén, csak jövőre. persze ez nem azt jelenti, hogy addig azt zabálok amit akarok, hanem megpróbálok minél kevesebbet enni és fogyni. de ha most kezdeném el, akkor tuti nem tudnám betartani(már csak azért sem, mert 10-11 körül kelek reggel...)

na nekem röviden ennyi :)

2010. dec. 26. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ és az őszinteséged. sok sikert jövőre!
2010. dec. 26. 20:53
 3/6 kisnita ***** válasza:

Én úgy voltam vele, hogy mindenből eszek egy-egy kicsit. Fehér kenyeret csak 1 szeletet ettem az ünnep alatt, de barna kenyeret megettem többet is. Sütiket is ettem, csináltam magamnak diétás sütit abból is ettem meg a többiből is sőt még egy kis likőrt is ittam ami eléggé tele volt cukorral meg kitudja mivel, de 1x-1x belefér szerintem. Ma reggel meg mértem magam és fél kg-val voltam több. Annyira nem vagyok elkeseredve, inkább azon voltam, hogy tartsam a súlyom az ünnepek alatt is, hát ez most nem jött össze, de ez a fél kg nem a világ vége, pár nap és le is megy. Ennyi. Meg sétáltam nagyokat a családommal, holnap nagytakarítás, séta, holnap után bevásárlás, stb úgyhogy le fogom én ezt ügyesen mozogni. Ja és ami a lényeg holnaptól megint NO szénhidrát helyette sok-sok fehérje :)

Egyébként már annyira hozzászoktam ez alatt az egy hónap alatt (amióta fogyózom) azokhoz az ételekhez amiket ettem, hogy már rendesen hiányoznak :) Holnap csinálok is egy jó nagy fazék kelkáposzta főzeléket virslivel, egy pár napig ki fog tartani. :)

És te? Tudtad tartani a diétádat? Fogytál? Híztál? Mesélj! :)

2010. dec. 26. 22:23
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! 24-én ettem diós bejglit, meg még másik sütiket is. 25-től pedig kevesebbet eszem, mert eléggé fáj a gyomrom: étvágyam sincs igazán, meg nem is tudok sokat enni a finom kajákból. mérlegen nem néztem még, de szerintem picit fogytam.
2010. dec. 26. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszintén mondom:

22-23-án megsütöttünk mindent és nem ettem belőlük semmit

24 volt a nagy nap, reggel gyümölcs, 12felé pár főtt répa és kelkáposzta

az ünnepi estebéd úgy 4 körül volt egy fél szelet párolt hal és ennyi

25 ismét gyümi reggel majd ebéd halászlé(kenyér nélkül) és fél szelez párolt hal volt hozzá paradicsim, hagyma, uborka ez savanyúnak volt elkészítve

26-án ismét gyümölcs reggel

majd 12 felé egy tál cékla

és olyan 4 felé jöttek vendégek 2 sz párolt csirkemell hagymával, uborkával, paprikával és uborkával

semmi süti semmi nasi nagyon nagyon büszke vagyok magamra és olyan jó így leírni szóval köszi a kérdést:):)

ma reggelre fogyott el minden süti szüleim megették a maradék sütiket kávéval és ameddigra én jöttem ki már sehol semmi:):)

már csak a 31-1 van hátra chips, perec, popcorn, mogyi, kókuszgolyó ezek lesznek de majd 30-án majd felturbózom magam h nem szabad enni belőlük egy bűn lesz az éjféli pezsgő de azt nem hagyom ki

ma reggel meg más a megszokott reggeli 1 pohár kefír+3 kanál natúr zabpehely+2alma

most meg ettem ebédre egy tál céklát ami megmaradt

huu de jól esett leírni:)

2010. dec. 27. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
gratulálok!!!
2010. dec. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!