Először Ti sem bírtátok a fogyókúrás tornát?
Figyelt kérdés
Én az előbb csináltam gyakorlatokat. Hasprést kell csinálni, úgy hogy a jobb lábad behajlítod, a két karodat széttárod és a plafon fele nézel. Utána a ballal is. Mindkét oldalon 3 x 50
Ez az egyik. De nem bírtam, mert csak az első 50-et tudtam megcsinálni mindkét oldalon nagy nehezen, több erőre nem tellett. A torkom fáj az ilyenféle haspréstől. Régebben hülyeségből nekiálltunk Norbi kazettára tornázni, akkor is fájt a torkunk, a nyakunk ezektől a mozdulatoktól. El fog múlni? Meg fogom szokni a gyakorlatot?
2009. máj. 22. 20:20
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg annyira erőlködsz hogy összeszorul a torkodon az izom ami aztán megrándul és meg is fájdul. Ami mondjuk elég gáz. Amúgy csinálj kevesebbet, és hasadra koncentrálj, ne az erőlködésre. Egyébként nem muszáj olyan gyakorlatokat csinálni, amihez nem vagy elég edzett, csak több kárt csinálsz vele mint hasznot. Nemrég a fórumon volt egy kismama aki a túlsúlyával és edzésmúlt nélkül elkezdett gyertyát csinálni és meg is reccsent a dereka. Erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!