Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170 cm 54 kg vagyok, nagyon...

170 cm 54 kg vagyok, nagyon félek hogy az ünnepek alatt felszedek egypár kilót, mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni 50 kilóra, de jönnek az ünnepek...mindenki sütizik körülöttem, én meg egy hete koplalok. Reggelire eszek egy szelet fogyókúrás kenyeret megpirítva ebédre meg egy normális egytál ételt és ennyi. Mit tegyek, hogy vészeljem át az ünnepeket?
2010. dec. 23. 10:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ne koplalj, mert azzal csak az izmod csökken, és egy idő után visszahízol, de azt már zsírban, és tiszta löttyedt meg narancsbőrös leszel, ha fogyni akarsz, akkor mozogj!
2010. dec. 23. 13:08
 12/15 anonim válasza:
Ha 170/54 vagy és még fogyni akarsz, akkor nagy valószínűséggel anorexiás vagy. Próbálj meg beszélni egy pszichológussal!
2010. dec. 23. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 172/51 vagyok, mégsem vagyok anorexiás. És szeretnék hízni, de nem tudok, csak a seggemre, ez van.
2010. dec. 23. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Azta de jó :D máris nem érzem magam olyan vékonynak a 167 centimmel és 52 kilómmal :D

A kedves kérdezőnek meg én is javaslom a pszichológust.

Utolsónak pedig, hogy lehet, hogy te is olyan vékony vagy, mint a kérdező, de te nem parázol azon, hogy az ünnepek alatt felmegy rád pár kiló. De ő igen! Úgyhogy anorexiás.

2010. dec. 23. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle, szerintem rád fér az a pár kiló.Nehogy lefogyj 50 kilóra, hiszen most is már sovány vagy.Én 50 kg vagyok, de 160 centi.Amúgy ha nem szeretnél hízni, akkor ha nagyon megkívánsz valamit, csak egy nagyon keveset egyél belőle, és nem fogsz hízni, de én a helyedben nyugodt szívvel ennék mindent.:)
2010. dec. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!