Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170 cm vagyok 59 kg és fogyni...

170 cm vagyok 59 kg és fogyni szeretnék de nemtudok. Hogyan adjam le a maradék kilókat?

Figyelt kérdés
Most leszek 14 éves de mindig kb 16-17-nek néznek. 2 éve fogyamatosan nőttem 10 cm-t és mellé fogytam 10 kg-ot. Már csak kb 4-5 kg-ot fogynék de hogyan, mert már ez nem megy olyan könnyen.... deréktól felfelé vékonyabb vagyok a maradék kilók szerintem inkább a combomon és a fenekemen vannak.
2010. dec. 22. 20:54
 1/7 Egyszerű huszonéves válasza:
Ne fogyózz ennyi idősen. Egyél ugyanannyit (de ne többet), mint eddig és mozogjál, biciklizz, fuss, ússz, gimnasztikázz! Sportolj!
2010. dec. 22. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell diéta neked.Heti 4x1 óra aktív sport tökéletes lesz,hogy formába gyere.
2010. dec. 22. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nem akarlak megbántani, de már nem szabad többet fogynod, mert ez már így is kevés. ha szerinted vastag a combod akkor próbáld meg kicsit erősíteni a felsőtested, meg egy kicsit a lábad is
2010. dec. 22. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a combodról, meg a fenekedről akarsz leadni, akk azokra edz, ne csak észnélkül fogyózz.
2010. dec. 22. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ugyanígy vagyok. :DDD Minden adat stimmel,akár én is írhattam volna ezt a kérdést :D

Szerintem pedig lehet fogyózni.A fogyókúra nem egyenlő a koplalással. :)

Sok sikert kívánok!:D

2010. dec. 22. 23:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát csak aza baj hogy ugye itt vagyunk karácsony és szilveszter előtt pont és hát ezekhez a nagy evészetek és ivászatok is hozzátartoznak..:D meg ugye tél van és ezek a mozgásformák nem igen valósíthatók meg...
2010. dec. 23. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
5 évig voltam 170 cm és 59kg , 14 évesen is :).Az utóbbi két évben lement rólam 4kg, pedig nem sok minden változott, csak annyi , hogy szinte minden nap sétálok legalább 1 órát.Nem állítom, hogy biztos ennek köszönhetem, de veszteni nem vesztes vele , ha kipróbálod.
2012. okt. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!