Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan hízhatnék?

Mit csináljak, hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés

Én nem fogyni szeretnék, hanem hízni legalább 5kg-ot!

162cm vagyok 46-47kg és ebből nagyon sok a mellemen van! Kilátszik az összes csontom nagyon gebe vagyok! El akarnak vinni az orvoshoz de én nem akarok! Nem vagyok soha éhes és nem is birok sokat enni napi 1-2 szelet kenyér, 3 éve kezdődött minden, akor 50kg voltam, következő nyáron már 47kg, a anyukám nem figyelt rám és gondoltam az a módszer, hogy nem eszek és kórházba kerülök vagy legalább észre veszi hogy sokat fogytam majd jobban törödik velem,mert másoknak ez bevált, de nekem nem, nem változott semmi. Csak egyre vékonyabb vagyok és rosszul érzem magam, szédülök. Nem akarok kórházba kerülni. Szerintetek ez már átment betegségbe, mert igazábol nem is akarok hizni pedig tudom hogy kéne...

2010. dec. 22. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"a nő legyen inkább aranyos nem olyan nagy mint 170-180cm"

erről meg az a véleményem, hogy természetesen ez is megint egy kisebbségi komplexussal rendelkező szőnyegcirkáló nő írása...

2010. dec. 23. 19:02
 12/12 A kérdező kommentje:
erről ha jól emlékszem nem kérdeztem a véleményed
2010. dec. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!