Mit csináljak, hogyan hízhatnék?
Én nem fogyni szeretnék, hanem hízni legalább 5kg-ot!
162cm vagyok 46-47kg és ebből nagyon sok a mellemen van! Kilátszik az összes csontom nagyon gebe vagyok! El akarnak vinni az orvoshoz de én nem akarok! Nem vagyok soha éhes és nem is birok sokat enni napi 1-2 szelet kenyér, 3 éve kezdődött minden, akor 50kg voltam, következő nyáron már 47kg, a anyukám nem figyelt rám és gondoltam az a módszer, hogy nem eszek és kórházba kerülök vagy legalább észre veszi hogy sokat fogytam majd jobban törödik velem,mert másoknak ez bevált, de nekem nem, nem változott semmi. Csak egyre vékonyabb vagyok és rosszul érzem magam, szédülök. Nem akarok kórházba kerülni. Szerintetek ez már átment betegségbe, mert igazábol nem is akarok hizni pedig tudom hogy kéne...
Menj el orovshoz szerintem. Én 158 cm vagyok és 44 kiló. Nekem is hízni kéne, én tudok enni, néha nem. Nekem is nehéz dolgom van.
22/N
Én is pont 158 centi vagyok és 43-44 kg.
Első kérdésem hozzád (18:18-as): ez a roppant alacsony mivoltod nem zavar? pasik nem néznek kicsinek? ez nem hátrány pasiknál?
Második kérdésem: én nem tudom, de én tetszem magamnak, Te? mindig azt mondják, hogy anorexnek nézek ki, de akkor is tetszem magamnak, mert ez ugye elég alacsony súly átlagban, de alacsony magasság is, nemde?
Harmadik kérdésem: nem néznek fiatalabbnak? Én 19 vagyok és általában 15-nek néznek.
Kérdezőnek mondom, hogy egyen mézes fehérkenyeret sok teavajjal. Este 8 után. Vagy vegyen a patikában étvágyserkentőt (receptnélküliek!). Vagy csak nyomjon le a torkán naponta 3 szelet sütit pluszba (azt nem hiszem el, hogy nehéz lenne).
Köszi
Szerintem egy nő inkább legyen pici(az ugy sztem aranyos:)),mint olyan nagy 170-180cm!!
A hízáshoz is kell mozogni,nem csak a fogyáshoz :)
Nekem mindig azt szokták mondani,hogy nem szeretnek megölelni egy gebe lányt,mert eltörik ölelés közben :)
De azért szurkolok érted hogy ne kerülj kórházba.Ha anyád meg nem figyel rád, akkor se kell miatta a halálba hajszolnod magad :)
bár ilyen próblémáim lennének én lennék a legboldogabb ember a világon
amugy nem szbad olyanokat csinálni hogy elmész a mcdonaldsba és megeszel annyi ,,szart,, amennyit tudsz
attól hogy az hízlal még káros is
egyél egészséges ételt és ne ugy hogy ma megszel vagy 5 kiló zsíroskenyeret hanem fokozatosan többet
remélem segítettem jó hízást
egyél!
miért szted mit kéne csinálni a hízáshoz?-.-
Utolsó! Leírtam hogy nem birok enni
kérdeztem is hogy ez már betegségbe ment át?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29 szívesen elfogadnék belőle akár 10kg-ot is!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!