Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kilátszik a bordám, hogyan...

Kilátszik a bordám, hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés

Sosem voltam vastag, a családban sincs túlsúlyos. Igazából, nem sportolok, csak dolgozni megyek be egy héten kb. 3-4x, ez álló munka és mindössze 4óra. Eszem rendesen minden félét, de mit tehetnék még pluszban, a hízás érdekében?

Sportolásra nem igazán van lehetőségem..

2010. dec. 2. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

V van férged...

Egyél este sokat, húrka, kolbász, kenyér, sajt...

Igyál multivitamin tablettákat, az meghozza az étvágyad.

V egyél nyersen tojást, ez is étvágygerjesztő.

2010. dec. 2. 20:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Van nekem étvágyam, nincsen azzal gond. Most is eszem! :)
2010. dec. 2. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha alapból ilyen az alkatod, ne akarj minden egészségtelen, zsíros kaját egészségtelen időpontokban magadba erőltetve pár kilót hízni... szerintem ésszel csináld, minden kajánál, amikor azt mondanád, hogy "na most vége, próbálj még egy-két falatot enni, de ne sokat, később még esetleg növelheted. Próbálj a főétkezések közé néha egy-egy laza nasit bedobni, de semmiképp ne chipset, akkor inkább vegyél egy tábla étcsokit, és oszd háromfelé, egy harmadot ajánlok naponta. Ilyenekekel szerintem picit fogsz hízni, de nem veszélyezteted az egészséged, és még csini is maradsz:)
2010. dec. 2. 21:08
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen aranyos vagy, én is valami ilyesmire gondoltam. Étcsokit nem szeretem sajnos..:( Szeretem nagyon az édességeket, sütiket, csokit. Meg amúgy sem vagyok válogatós.

Igazából az a helyzet, hasamon/csípőmön van is egy kis úszógumi, de felül borzasztó vékony vagyok.

170cm és (kb.)52kg

2010. dec. 2. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, bocsi a picit hülye válaszomért.

Szerintem, sportolj valamit, edz, így izmosodsz, lehet ez segíteni fog.:)

Jó éjszakát!

2010. dec. 2. 21:54
 6/15 anonim válasza:

Szia!

Nekem ami bevált a tömegnövelő edzéshez, az az volt, hogy lefekvéskor iszok fehérjeturmixot, és bele keverek zabpelyhet is. A Hervisben lehet kapni, most kicsit felemelték az árát, 3500Ft, és nekem sokáig elég. Egy kicsi tejbe beleteszel kb 2 kanálnyit (1 adag az 3 kanál) és a többit meg pótolom ledarált zabpehelyből. Az meg 1kg és 500Ft. A szőlőcukor is kb 500Ft 1 kg. Vagy csak simán ledarált zabpehely meg szőlőcukor tejben. A zabpelyhet kávédarálóval szoktam ledarálni

[link]

[link]

[link]

meg is találtam mindkettőt neten. ezek így együtt szerintem finomak is, és nekem beváltak. Meg néha veszek egy fél kilós túrót, és szőlőcukorral elmajszolgatom pár nap alatt esténként. :D kis vaníliás cukorral..meg mazsolával...finom nagyon. (most is azt eszek amúgy) :P

Biztos van ennél jobb technika is...csak nekem eddig ez jól bevált, azért írtam le. :)

Sok sikert kívánok! :)

2010. dec. 2. 23:53
 7/15 anonim válasza:
*mindhármat :)
2010. dec. 2. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Ennyi munka mellett simán lemehetsz a konditerembe edzeni egy kicsit és fel is ugrik pár kiló izom.

Étrendben meg keress egy kb 2000 kalóriásat.Úgy írd be a gugliba-tömegnövelő étrend.

2010. dec. 3. 00:09
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom számít-e de lány vagyok..:)

Nem nagyon van pénzem edző teremre, ez a probléma..

2010. dec. 3. 06:55
 10/15 Nostro the overlord ***** válasza:

Tehát nézzük sorjába:

- keveset eszel, most erre azt mondod, hogy nem pedig de mert 52kg-san nem nehéz hízni. Szóval még mindig azt mondom keveset eszel. Legegyszerűbb a hízáshoz ha szó szerint 2x annyit eszel mint eddig.

- az, hogy nincs pénzed ez egy kifogás. Ha nincs pénzed akkor keress olcsóbb termet, vagy válassz alternatív mozgásformát. Ha eljársz mondjuk futni és eszel rendesen akkor azzal is lehet fejlődni főleg ha váltott tempóban mész (150m kocogás, 150m sprint). Ezt ki tudnád egészíteni fekvőtámaszokkal, tolódzkodással, húzódzkodással, guggolásokkal, hasprésekkel. Nem kell tőle csodát várni de mivel nem hinném, hogy kiemelkedő dagadó izmokat akarsz akkor ez pont jó.

- A bordám nekem is kilátszik attól függetlenül, hogy 176/73 vagyok. Azért mert alacsony a testzsírszázalékom. Ha hájas testet akarsz akkor ne mozogj és egyél nutellás bundáskenyeret.

2010. dec. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!