Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kilátszik a bordám, hogyan...

Kilátszik a bordám, hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés

Sosem voltam vastag, a családban sincs túlsúlyos. Igazából, nem sportolok, csak dolgozni megyek be egy héten kb. 3-4x, ez álló munka és mindössze 4óra. Eszem rendesen minden félét, de mit tehetnék még pluszban, a hízás érdekében?

Sportolásra nem igazán van lehetőségem..

2010. dec. 2. 20:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sztem ne kondira költsd a pénzed, hanem sütire minden mennyiségben.XD
2010. dec. 3. 14:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy kifogás, de valóban nincsen pénzem, olcsóbbra sem, egyszerűen nem telik rá. Egyáltalán nem szeretnék izmokat (lehet lehurrogni..:)) hiszen lány vagyok. Futás szintén nem kivitelezhető ebben az időben, egy kis faluban lakom ahol tiszta hó illetve jég a járda. Mellesleg nagyjából ha 200métert le bírok futni akkor sokat mondok..:D (ezért is le lehet szólni).

Ennyit ettem ma: reggel egy szelet kenyér vajjal, egy bögre kakaó

délben: egy tányér krumplis tészta tejföllel, egy narancs, kevés (pár kocka tejcsoki)

most nemrégiben: egy szelet ilyen brokkolis cucc (quiche)

és még 1x vagy 2x tuti eszem.

2010. dec. 3. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

"A bordám nekem is kilátszik attól függetlenül, hogy 176/73 vagyok. Azért mert alacsony a testzsírszázalékom. Ha hájas testet akarsz akkor ne mozogj és egyél nutellás bundáskenyeret."... Nem szólok bele, de rajtam azért van háj bőven (165/74), és így is kilátszik a bordám, ez alkatfüggő...

Amúgy kérdező, azt írod, egyáltalán nem akarsz izmot, mivel lány vagy... Szerintem ha lennél a 170 centidhez mondjuk 60-62 kg, és ezt izomban szednéd fel, akkor sem lennél body builder, izom alatt nem egyből ilyenre kell gondolni [link]

:-D

Szóval ettől ne félj, nőknek sokkal nehezebben megy fel az izom, mint a férfiaknak:-D

2010. dec. 9. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg eszel rendesen, és egészséges vagy akkor kár törnöd magad azon, hogy hizz. Ilyen a testalkatod, sokan szeretnének vékonyak lenni, inkább fogadd el úgy ahogy van. Lényeg, hogy jól érezd magad!
2010. dec. 9. 17:20
 15/15 anonim válasza:

Legjobb megoldás az hogy edzel. És edzés alatt nem a futást értem, mert az igazából az esetedben inkább arra jó hogy éhesebb legyél 1 fokkal, persze heti 2-3-szor kell valami kardio (futás, bicikli stb.) hogy a rossz kaja "mérge" eltünjön.

Bordákat két féleképpen lehet eltüntetni.

1. zsírban hízol: ezt nagyon nem javaslom főleg ha lány vagy, egézségtelen is, meg hülyeség is.

2. hasazás: heti 3-4-szer hasazol egy idő után el kezd tünni a borda, fél év 1év is lehet akár.

Írtad hogy nincs pénzed, nos hasazzni otthon is lehet.

Szériázzni kell ez a titok, meg súllyal hasazzni egy idő után. EGyébként a csajoknak sose lesz nagy izomzatuk, mert egyenletesen oszlik el a karon stb.

Egyébként a cukor is egézségtelen, nem kicsit, tehát én azt se javaslom h csokikat egyél, meg lisztes kajákat.

Krumpli helyett egyél sok rizst, a gyümölcs is hízlal nagyobb mennyiségben, de ahogy elnézztem 3-4-5ször eszel, és akkor is nagyon keveset (gyakorlatilag tényleg kétszer annyit kell egyél h hízz), ha hízni akarsz 6-7-8szor egyél inkább, és nem muszáj sokat.. csak egyél.

Ezért is írtam h inkább edzél.. mert akkor izomba biztosan hízol.

2011. febr. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!