Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hízhatnék meg?

Hogyan hízhatnék meg?

Figyelt kérdés
Elég sovány vagyok, 185cm/68kg, rendszeresen mozgok otthon is erősítek, és rengeteget eszem (igaz tészta félét, meg péksütit, cukros szarokat nem) de mégsem tudok meghízni. erősnek mondhatni erős vagyok, de pár kilót felakarok szedni. mit (t)egyek??17/f
2011. febr. 27. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyél keveset és kevesebbszer (kb 3szor egy nap) - ezt egy pár napig, és akkor utána vissza a normálisra. Az anyagcsere lassabb lesz, a szervezet tartalékolni kezd, amint újra nagyobb mennyiségű ételhez jut, felkészül az esetleges újabb "éhezésre"(=kevesebb kajára)

Ezt valahol olvastam, persze ha annyira nagyon-nagyon gyors az anyagcseréd, akkor nem tudom mennyire hatásos ez :/

Csak tudod a diétánál pont ennek az ellenkezőjét írják, tehát hogy minél több pici étkezés legyen, ami pörgésben tartja az anyagcseréd. Na ez az ami neked pont hogy nem kell. Szóval végülis logikus az előbb leírt módszer..de mondom, én is csak olvastam ezt.

2011. febr. 27. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző!

Ez nem így van, ahogy leírtad. Olvasd el ezt!

[link]

2011. febr. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!