Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik azok (valóban) finom...

Mik azok (valóban) finom ételek amiket fogyókúra alatt is nyugodtan lehet enni vagy úgymond nassolni?

Figyelt kérdés
En pl nagyon szeretek teljes kiőrlésű ketszersultet paradicsommal sajttal vagy a karalabet. Ezek szoktam pl nasizni. Ezek jók? Mit tudnátok meg ajánlani? Koszi:)
2010. dec. 17. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:

jók

zabkorpás keksz

joghurt gyümölccsel, mézzel, zabpehely-sztem ez is tök fincsi

gyümölcsök

vannak ilyen magas rost és fehérjetrtalmú müzlik ezek is jók

túró

2010. dec. 17. 18:43
 2/6 anonim válasza:
Szerintem ezek sem rosszak, persze mértékkel mindent. Én pl ha nagyon nasis vagyok akkor pucolok egy almát és kevés diót eszek hozzá... Vagy répát rágcsálok. Amúgy meg ha finom teát iszogatsz akkor az is eltelít. Zsírszegény sajtok is mehetnek persze nem este 8-9kor. Ajánlom még a zsírszegény túrót.
2010. dec. 17. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam a tuti nasi egy kis túró fél pohár joghurttal vagy tejföllel és egy kis édesitő szerrel kikeverve. Tehetsz bele gyümit is.
2010. dec. 17. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Aszalt gyümölcsök
2010. dec. 17. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Aszaltgyumolcs Hmmm isteni:) koszi mindenkinek a válaszokat jól hangzanak ki fogom próbálni őket:)
2010. dec. 17. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én fűszeres túrókrémet szoktam csinálni, kféle darabokra vágott zöldségekkel ki lehet mártogatni. Vagy uez édesítővel, fahéjjal, reszelt citromhéj, gyümölccsel.
2010. dec. 20. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!