Lehetséges, hogy 80 kgosan anorexiásnak tűnik?
Egy jó barátnőmről van szó. 185 magas, és kinéz úgy 60 kilónak. Szoktuk is neki mondogatni, hogy szedjen fel, ugyanis kiáll a medencecsontja, bordái, nagyon vékony. Már sokat fogyott, ezért a "bíztatás", hogy hagyja abba, már nem jó így, félő, hogy az egészsége kárára megy.
De itt jön az, ami fura: nálunk voltunk, beszélgettünk, és előjött a fogyókúrás téma. Mondta, hogy 68-ra szeretne lefogyni, nem is értettem, hisz sokkal kevesebbnek néztem. Akkor állt rá a mérlegre, és 79et mutatott, számomra hihetetlen volt.
Gondoltam, vasból vannak a csontjai? Vagy izom? Komolyan érdekel, ő ugyanis nem azt nézi, hogy néz ki, hanem hogy az áhított 68 kilót elérje..
7 kg izmot "felszedni"? És centiben tényleg nem látszik?
Ő is szokott konditerembe járni, de nem tudom mit edz. Talán pár nap van a héten, hogy nem megy. De az izomnak nem kéne látványosnak lennie, ha olyan "nagy"? (ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni) :)
79 kg az tényleg nagyon soknak tűnik.
Én 182 cm vagyok, vagyis csak 3 cm-rel alacsonnyabb nála, és 63 kg vagyok, de egyltalán nem vagyok vékony.
A fenekem és a combom elég hájas.
15/L
ma 17:54
a vékonyság és a hájasság két különböző dolog. :) lehet egy alapból vékony lányon háj, és lehet egy normális testalkatú/tömegű ember szín izom.
a kérdezőnek:
az egész alkati kérdés. nehéz csontok, izmos test, mindenesetre érdemes lenni az értésére adni, hogy nem az számít amit a mérleg mutat, hanem amit a tükörben lát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!