Miért néznek anorexiásnak?
Nem értek valamit... 16 éves vok, fiú, kb 185 centi, és 60 kiló... Nem érzem magam kövérnek, sőt, elég soványka vagyok, de a vádlimból és a combomból szívesen ledobnék pár centit, mert lötyög, és vastag is, és nekem nagyon tetszene ha természetellenesen vékony lenne :)
szerintem ez nem baj, mert nem akarok lefogyni, csak a lábamról, de nem is azért mert kövérnek gondolom, csak mert a mégvékonyabb jobban tetszene, de mindenki anorexiásnak hisz emiatt...
"de nem is azért mert kövérnek gondolom, csak mert a mégvékonyabb jobban tetszene, de mindenki anorexiásnak hisz emiatt..."
Azért mert az is vagy...
A 185cm-es magassághoz 70-80 kg az ideális, a 60kg az nagyon kevés ehhez a magassághoz.
A fogyókúrától csak még jobban lötyög. Azért néznek anorexiásnak, mert koplalással kívánsz lehetetlen célt elérni. A test formáját csak műtéttel lehet megváltoztatni, a meglevő fazonodon belül tudsz hízni vagy fogyni.
De csúnya lennél ha fogynál, mert előbb az arcról, s kb utoljára a combról!
bizti azért akar még fogyni, h beleférjen a 26-os csőnaciba, és tetsszen az emogörlöknek...
hát hajrá kiscsávó...
Te nem vagy normális.
Én is ugyanilyen magas és súlyú vagyok, és ezért fogok bevenni jó sok szteroidot, amíg 80-90 kg nem leszek. (Nem akarom a fél életemet súlyzók között rohadva tölteni.)
16/F
Előző vagyok.
"(Nem akarom a fél életemet súlyzók között rohadva tölteni.)"
Ezért fogok szteroidot szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!