174 cm vagyok és 52,5 kg. Ez sok?
ehh én megelégednék ennyivel
biztos hogy nagyon jól nézel ki!!!
Figyi,én 178 centivel,és 72 kilóval lettem babás augusztusban.Lehet mondani,h ez bizony picit sok,de mivel sosem voltam az a botsáska szépségideál,és nem is szeretem.Zörögnek az ember csontjai,és szerintem semmi nőies nincs benne,ha valakinek rohangálnia kell zuhany alatt,h vizes legyen.
A testömegindexed most 17,34.50 kilósan 16,5 lesz.Tudtad,h mindkét értéket kóros soványságként tartják számon a szakemberek?????
Másfél hónap alatt 7,5 fél kiló?Mit csinálsz?Nem eszel???Amúgy ha ezt teszed,akkor azonnal vissza fog jönni,ha abbahagyod.Inkább sportolj valamit hetente 2-3*.Nem táplálkozási zavar lesz,hanem tönkremegy bele a szervezeted,legyengül,mert nem kapja meg a szükséges savakat,ásványisókat,és vitaminokat.És ezen emmilyen mesterséges csodaszer nem fog segíteni.
ha anorexiás vagy és mondjuk így akarsz kinézni, akkor sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!