Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült már valakinek callane...

Sikerült már valakinek callanetikaval fogynia?

Figyelt kérdés
Rendesen eszem,mert szoptatok,de mindennap 50 percet callanetikázom.
2009. jan. 20. 22:06
 1/8 anonim válasza:

én nem fogytam, hanem "alakosodtam", vagyis a csípőmről lement, izom lett belőle, hasam is feszesebb lett, lábam is szép alakú lett.

először naponta csináltam, aztán hetente 1X.

2009. jan. 20. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig csinálltad,és kevessebbet ettél?
2009. jan. 20. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szoptatok (ma 2 hónapos a kisfiam), és én is nemrég kezdtem el újra callanetics-ezni! :)

(Eddig négyszer csináltam - 2 hete kezdtem.) Én bízom benne, mert régebben sikerült vele fogynom. Ez volt a leghatásosabb torna, amit próbáltam. Kilók is megyegettek le, de ahogy az előző válaszoló is írta, marhára alakosít. Nekem másfél év alatt teljesen ki kellett cserélnem a ruhatáramat. (32-es helyett 27-es lett a farmerméretem, 42-es méret helyett pedig 36/38-as méretem lett.)

Régebben heti 2-szer 3-szor csináltam, és mellette kerültem a szénhidrátdús kajákat. Most mivel szoptatunk, ezt ugye nem tehetjük meg, de próbálok egészségesebb szénhidrát-alternatívákat kajolni. (Pl. kenyér helyett abonett, fehérliszt helyett zabpehelyliszt, ill. zabkorpa, durum tészta, répacukor helyett gyümölcscukor).

Szerintem kezdd el óvatosan, csak nyerhetsz vele!

Én bízom benne - muszáj, mert 25 kilót rágcsáltam magamnak össze a terhesség alatt... :(

2009. jan. 20. 23:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltatok.Én 22 kg-ot szedtem magamra.
2009. jan. 21. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hónap alatt 72 kg ról 53 kg ra fogytam vele. Igaz, heti 4-5 alkalommal 1-1 órát csináltam. De megéri, hidd el. Pár alkalom és a tükörben, mintha nem is magadat látnád!!!
2009. jan. 21. 10:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Kösz.De kevesebbet ettél?
2009. jan. 21. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Callanetics. Alakformáló sport, "átcsoportosítja" az izomzatod felépítését. Helyes étrenddel és aerob mozgással kiegészítve lehet tőle fogyni, de alapvetően nem a hatékony zsírégetésre való.
2009. jan. 21. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen , 1200 kalóriát ettem mellett, nekem így volt hatásos.
2009. jan. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!