Nagy bajom lehet 3 nap koplalásból?
Figyelt kérdés
Pénteken vizsgálat, és szeretném ha az osztálytársnőim min 3-val vékonyabbnak hinnének, és tudom hogy utána visszahízom, mert ez csak vízveszteség, de érdekel az egészségem is, szóval lehet belőle bajom?2010. dec. 13. 01:30
11/19 anonim válasza:
Ha ezalatt 0 kcal-t értesz, akkor le fog esni a vércukor szinted, ettől szédülni fogsz, zúg a füled, kiver a víz, elkezdesz remegni, majd eslötétül a világ, és elájulsz. Viszont ha nem 0 kcal-t értesz ezalatt, hanem minimális folyadékot és 2-300 kcalt (akár folyadékban, akár másban bevíve), akkor át lehet vészelni 3 napot. Viszont az értelmetlen, hogy tarts léböjtöt, mert 3 nap alatt valóban csak vízből tudsz veszíteni, léböjttel pedig ez nem fog menni.
12/19 anonim válasza:
max elajulsz.de ehhez csak annyit fuznek hogy azert mert az osztalytarsaid tyukeszuek neked nem kene beallni sorba.
13/19 anonim válasza:
Na, ennyit érnek észben a nők...
14/19 anonim válasza:
Nem lesz bajod. DE nemcsak ezt a 3 kilót hízod vissza (a vízveszteséget jól tudod), hanem kb. 5-öt, mert lelassul az anyagcseréd.
Mellesleg fölöslegesen csinálod, ha úgyis egyesével vizsgálnak benneteket. (Jogotok van hozzá, hogy ne legyen más bent a vizsgálat közben, az orvost meg köti a titoktartás.)
15/19 A kérdező kommentje:
Jajjj ez nem olyan komoly:DDDDDDDDD utolsónak.
2010. dec. 13. 15:30
16/19 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz, de tényleg igyál eleget, sőt olyan 4-5 litert nyugodtan, különben fájni fog a fejed, amúgy kilehet bírni, a gyomrod kb 1 vagy 1,5 napig fog fájni
17/19 anonim válasza:
Kérdező, te akkora gyökér vagy, mint a ház. Én két hétig nem ehettem a kórházban, iszonyatos volt, te meg pár ostoba veled egykorú kislány miatt képes vagy nem enni három napig? Akkor ne egyél, csak tartsd meg magadnak a hülyeségedet. Ha nem tudnál enni, megtanulnád értékelni...
18/19 A kérdező kommentje:
Inkább csak nem becsülöm meg azt amim van, de gyökér nem vagyok, nem hiszem hogy te kitűnő tanuló lennél.cső:)
2010. dec. 14. 21:02
19/19 anonim válasza:
Ha mindenképpe megakarod vonni magadtól az ételt,akkor legalább gyümölcsöt,zöldségeket egyél,és ha lehet igyál sokat. Egyébként a párolt sovány hústól semmi bajod nem lesz! Meg persze a haltól se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!