Etetnek, de én fogyókúrán vagyok! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Szüleim hozzák haza a töménytelen sok édességet, kakaós csigákat, sajtos rúdakat, finomabbnál finomabb sajtokat nekem, mert ők ilyeneket nem esznek. Én hiába mondom, hogy fogyókúrán vagyok, nem vesznek komolyan, és inkább ellenem vannak. 168cm és 64kg vagyok és ők úgy gondolják, hogy sovány vagyok!!!
Aztán meg én vagyok a hibás ha nem eszem meg, mert akkor kidobott pénz...
24/L
2010. dec. 12. 18:27
1/4 anonim válasza:
Akkor ne azt mondd nekik, hogy fogyókúrán vagy, hanem hogy azok az ételek egészségtelenek! És ez amúgy igaz.
Egyébként a súlyod a magasságodhoz okés.
2/4 anonim válasza:
Én is fogyókúrán vagyok, de ha ingyen elküldöd nekem naponta a finomságokat, akkor majd 2 órával többet fogok bringázni.
3/4 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, aztán egy rosszabb pillanatomban elhatároztam, hogy eljátszom(!),hogy megeszek belőle annyit, hogy kihányjam az egészet...:D meg is csináltam, és azóta azt mondom, hogy ránézni se bírok ezek után az ilyen kajákra...persze ez nem igaz, de azóta 10 kilóval könnyebb vagyok és jó hosszú ideje tartom is;)
4/4 anonim válasza:
akkor legközelebb menj velük vásárolni, és te válaszd ki az ételeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!