Mennyi kg-tól szabadulhatok meg áprilisig, ha elkezdek
intenzíven sportolni (heti5-6X) csökkentem a
szénhidrátok, zsírok cukrok számát az étkezésemben?
Attól függ, milyen magas vagy és hány kiló. Enélkül nem tudom megmondani. (Meg más sem)
Nagyon sok kilót ne akarjál leadni mert akkor az izomzatod is csökken és a helyére később zsír költözhet! Azokon a napokon is fogysz, amikor épp nem sportolsz, az izomzat ilyenkor növekszik, hajszálereződik. Ne kezdd a sportolást ezért azonnal heti 5 alkalommal.
2009. jan. 20. 18:56
2/11 anonim válasza:
Bocsánat, most látom a paramétereidet. 5-6 kiló a reális, és ez sem kevés... De ez az izomzatod fejlődésével sokkal többnek fog látszani. A fogyókúrádban ne koplaljál mert egy életre tönkre megy az anyagcseréd tőle. Sikereket!
Egy hozzáértő..
2009. jan. 20. 18:58
3/11 anonim válasza:
Ezz függ attól, hogy mit fogsz csinálni és mennyi ideig?! Amúgy barátnőm 160cm/70kg volt nyáron (3hónap alatt) adott le 20kg-ot :P. Szal nem tudom mi itt a probléma a heti5-6x-i mozgással, mert szerintem semmi! Bár tény és való nyár és a mostani idő teljesen más... mert ilyenkor futni... :S. Szóval nicsen lehetetlen, de ne úgy akarj sokat elérni, hogy nem eszel szinte semmit!! Kevés szénhidrát, szinte semmi cukor és zsír (azért írtam azt, hogy szinte, mert a szervezetnek arra is szükséga van, bár a cukorra ott vannak a gyümik), sok mozgás= SIKER :) Amúgy mennyi szeretnél lenni??
Sok sikert, egy szintén 17éves lány :P
2009. jan. 20. 20:39
4/11 anonim válasza:
Ooop ez kimaradt... amúgy ha izmosodsz a mozgásnak köszönhetően, akkor kevesebbnek fogsz tűnni, mint amennyi vagy hiszen, az izom többet nyom, mint a zsír viszont kevesebbet foglal :D.
2009. jan. 20. 20:42
5/11 anonim válasza:
Sokmindentől függ, hány kiló vagy, milyen magas, mennyire vagy drasztikus. Én egyszer 6 hét alatt 25 kilót koplaltam le magamról. Olyan kedvem volt. De elég nagy hülyeség szóval azt nem ajánlom :)
2009. jan. 20. 21:34
6/11 anonim válasza:
Ez azon is múlik, mi miatt híztál így meg. Ha csak túlzabáltad magad, akkor akár 8-10 kg is lemehet, ha normálisan étkezel. Ha viszont normális étkezés mellett vagy 70 kg, akkor valószínűleg alkatilag erősebb vagy, fogyni is nehezebb lesz.
2009. jan. 20. 22:54
7/11 anonim válasza:
Ha kitartó vagy 10 kg lemehet, minden gond nélkül.
2009. jan. 21. 10:19
8/11 anonim válasza:
Valóban sokat le lehet adni a zsírban oldódó vitaminok és a bőröd rovására. Yo-yo effektussal meg főleg. Megnézném azt, aki úgy ad le 3 hónap alatt 20 kilót, hogy közben egészséges maradt... Az 5-6 kiló reális, kérdés írójánál kérdés az is, hogy van-e esze vagy sem.
2009. jan. 21. 11:16
9/11 anonim válasza:
Az elején intenzívebb lesz a fogyás, aztán általában lelassul Ismerd meg a testedet, a zsírleadás alapjait, - vannak szabályok, de mindenkié más-és más.:)
2009. jan. 21. 11:17
10/11 anonim válasza:
NE írjatok akkora baromságot, hogy semmi zsír!!! Mi lesz a zsírban oldódó vitaminok nélkül? Kórház? :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!