Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kg-tól szabadulhatok...

Mennyi kg-tól szabadulhatok meg áprilisig, ha elkezdek intenzíven sportolni (heti5-6X) csökkentem a szénhidrátok, zsírok cukrok számát az étkezésemben?

Figyelt kérdés
167/70 17/L
2009. jan. 20. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ, milyen magas vagy és hány kiló. Enélkül nem tudom megmondani. (Meg más sem)

Nagyon sok kilót ne akarjál leadni mert akkor az izomzatod is csökken és a helyére később zsír költözhet! Azokon a napokon is fogysz, amikor épp nem sportolsz, az izomzat ilyenkor növekszik, hajszálereződik. Ne kezdd a sportolást ezért azonnal heti 5 alkalommal.

2009. jan. 20. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Bocsánat, most látom a paramétereidet. 5-6 kiló a reális, és ez sem kevés... De ez az izomzatod fejlődésével sokkal többnek fog látszani. A fogyókúrádban ne koplaljál mert egy életre tönkre megy az anyagcseréd tőle. Sikereket!

Egy hozzáértő..

2009. jan. 20. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Ezz függ attól, hogy mit fogsz csinálni és mennyi ideig?! Amúgy barátnőm 160cm/70kg volt nyáron (3hónap alatt) adott le 20kg-ot :P. Szal nem tudom mi itt a probléma a heti5-6x-i mozgással, mert szerintem semmi! Bár tény és való nyár és a mostani idő teljesen más... mert ilyenkor futni... :S. Szóval nicsen lehetetlen, de ne úgy akarj sokat elérni, hogy nem eszel szinte semmit!! Kevés szénhidrát, szinte semmi cukor és zsír (azért írtam azt, hogy szinte, mert a szervezetnek arra is szükséga van, bár a cukorra ott vannak a gyümik), sok mozgás= SIKER :) Amúgy mennyi szeretnél lenni??

Sok sikert, egy szintén 17éves lány :P

2009. jan. 20. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ooop ez kimaradt... amúgy ha izmosodsz a mozgásnak köszönhetően, akkor kevesebbnek fogsz tűnni, mint amennyi vagy hiszen, az izom többet nyom, mint a zsír viszont kevesebbet foglal :D.
2009. jan. 20. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ, hány kiló vagy, milyen magas, mennyire vagy drasztikus. Én egyszer 6 hét alatt 25 kilót koplaltam le magamról. Olyan kedvem volt. De elég nagy hülyeség szóval azt nem ajánlom :)
2009. jan. 20. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez azon is múlik, mi miatt híztál így meg. Ha csak túlzabáltad magad, akkor akár 8-10 kg is lemehet, ha normálisan étkezel. Ha viszont normális étkezés mellett vagy 70 kg, akkor valószínűleg alkatilag erősebb vagy, fogyni is nehezebb lesz.
2009. jan. 20. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha kitartó vagy 10 kg lemehet, minden gond nélkül.
2009. jan. 21. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Valóban sokat le lehet adni a zsírban oldódó vitaminok és a bőröd rovására. Yo-yo effektussal meg főleg. Megnézném azt, aki úgy ad le 3 hónap alatt 20 kilót, hogy közben egészséges maradt... Az 5-6 kiló reális, kérdés írójánál kérdés az is, hogy van-e esze vagy sem.
2009. jan. 21. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Az elején intenzívebb lesz a fogyás, aztán általában lelassul Ismerd meg a testedet, a zsírleadás alapjait, - vannak szabályok, de mindenkié más-és más.:)
2009. jan. 21. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
NE írjatok akkora baromságot, hogy semmi zsír!!! Mi lesz a zsírban oldódó vitaminok nélkül? Kórház? :S
2009. jan. 21. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!