Hogyan szabadulhatok a fölös cmtől?
Figyelt kérdés
Mondhatni átlagos testalkatom van, kb 57 kiló lehetek, és 163 cm magas, mérni nem nagyon szoktam magam mert inkább a ruhaméretet nézem.:) A testalkatom izmos, teniszeztem versenyszerűen pár évig, de sajnos abba kellett hagynom a gyenge izületeim miatt.
Már kb féléve minden nap rendszeresen 1 órát sétálok, és szoktam futni is. Egészségesen próbálok étkezni több kevesebb sikerrel, sokat nem szoktam enni.
A problémám az hogy a hasamon és oldalt a medencecsontomnál ugyanúgy megmaradt a fölösleg.. és van egy kis úszógumim amitől nem tudok szabadulni..
Mit javasoltok?
Diéta meg egyéb étvágycsökkentő csodaszerek nem érdekelnek, mert úgy is csak a mellemből fogynék.. vagy az izom menne le a zsír helyett..
2011. márc. 14. 15:41
1/1 anonim válasza:
pedig sajna diéta nélkül nem lehet megszabadulni az úszógumitól :( magától nem fog leteleportálni, a séta nem elég neki. az egészséges étkezés mindenképp jó, a diéta része annyiból állna, hogy nagyjából a súlytartáshoz szükséges kcal 70-80%-át eszed, illetve a nap vége felé egyre csökkented a szénhidrát bevitelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!