Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van egy kis pocim. Hogyan...

Van egy kis pocim. Hogyan tüntethetném el? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlzottan kövér, csak a hasimon van egy kis felesleg. Megszeretnék tõle szabadulni, tudom nem úgy megy hogy csak onnan fogyok, de ez nem gond, csak ami lényeg hogy ott ne látszodjon. Nem akarok csontkollekció sem lenni. Diétákat nem szeretnék, mert növésben, fejlõdésben vagyok, s nem szeretném hogy baj legyen. Kérlek segítsetek.

15 vagyok, ha ez még valamit számit. Köszönöm elõre is

2009. jan. 20. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Diéta nélkül nehezen fog menni...Végezz felüléseket, fussál, de mellette kicsit jobban figyelj oda a táplálkozásra.Nem kell kimondottan fogyókúrázni, csak néhány apró rossz étkezési szokásodon javíts.Talán így menni fog.Sok sikert :)
2009. jan. 20. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Az elég lenne a javításnak, hogy semmi édességet nem eszem, na meg kenyeret(azt már 1 hónapja nem eszem).

Édességet pár napja nem eszem, simán bírom, nekem van kitartáso is nem azzal van a baj hanem nemtudom mit tegyek. S kábé mennyi felülést egy napra? Köszi a választ, s a továbbiakat is előre köszönöm

2009. jan. 20. 17:24
 3/6 anonim válasza:
Szerintem, mivel még magasabb leszel mint most vagy, lehet, hogy automatice eltünik majd a kis poci. De ha elkezdesz aktívan mozogni (pl. futás, úszás), abból nem lehet baj, de mellette egyél rendesen, ahogy jólesik :))
2009. jan. 20. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, ha kevesebb kenyeret és édességet eszel, az utolsó kajálás ne legyen túl hízlaló, inkább fehérje, lefekvés előtt pedig már egyáltalán ne.És csak annyit egyél, ami elég ahhoz, hogy kellemesen jóllakva érezd megad:)Ezzel nem árthatsz a fejlődésben lévő szervezetednek, de valóban, ha nőlsz majd, sokat változik az alakod, és sok az esély, hogy a poci is csak a múlt éj lesz:)
2009. jan. 20. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
6 után nem szoktam enni, nagy ritkán 1-1 mandarint.Teljesen megszoktam már, ez jó nem_ Valahogy így hallottam :)
2009. jan. 20. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
pricc&pracc
2009. jan. 20. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!