Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezekről a területekről hogyan...

Ezekről a területekről hogyan tüntethetném el a fölösleget? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Comb külső résznél felül..tehát a fenékhez közeli résznél:

[link]

és a belsőcombról?

2011. márc. 29. 15:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Az a terület amelyikről a képet linkeltem jobban érdekel, tehát ha valaki tud bármilyen mozgásformát ami azt a területet dolgoztatja írjon légyszi...ha tapasztalatból írod az még jobb:):)
2011. márc. 29. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Ismerős probléma, nincs sok felesleg rajtam igazából (170cm/52kg), de ez a rész a combomon kiáll kicsit, ami zavar. Én mindennap szobabiciklizek 30-45 percet és utána Rubint Réka edzés. Eddig csak a 20 perc popsi részt csináltam, de rájöttem, hogy az annyira nem mozgatja át pont azt a részt,szóval most kiegészítem ezt Rubint Réka 5 perces combedzésével, amit 3x megcsinálok egymás után és ez már edzi a problémás részt is :)

+diéta természetesen:)

2011. márc. 29. 16:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt az 5perces comb-edzés neten megtalálom valahol?:)
2011. márc. 29. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:

itt megtalálod!:)

[link]

2011. márc. 29. 17:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösziii:))
2011. márc. 30. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok!:) Elkezdtem a 20 perces combfeszesítő edzést a héten a popsiedzés mellé és nagyon tudom ajánlani, jobb, mint az 5 perces!:)

Ez a Napi 20 perc önmagadért dvd része:

[link]

2011. ápr. 2. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Jövő hétre talán meggyógyulok és elkezdhetem én is:):)
2011. ápr. 3. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!