Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethetném el a zsírt?

Hogyan tüntethetném el a zsírt?

Figyelt kérdés

Sose voltam sportos alkat,mellette még szeretek is enni,és lustálkodni,ami meg is látszik,mert híztam a télen néhány kg-t.Viszont tavaly ősszel elkezdtem futni,csak szarul,mert mellette meg tömtem magamba a szénhidrátot is,és most úgy néz ki a lábam,hogy a combom két oldalt tiszta izom,plusz egy réteg zsír.Csodálatos látvány!:)Le akarom dolgozni a zsírt a combomról,a hátsó combomról,a vádlimról,de úgy hogy közbe ne legyek izomkolosszus.

Hogyan érhető ez el?:)

17/L

2011. febr. 5. 22:08
 1/10 A kérdező kommentje:
A fenekem kimaradt,az is egész szép hájréteget szedett fel:)
2011. febr. 5. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Fògyòzz, de a sportot ne hagyd abba!
2011. febr. 5. 22:19
 3/10 anonim válasza:
100%

Egyel amit szeretnel, a szervezetnek szuksege van az osszes tapanyagra. A szenhidratra is, csak ugye az sem mindegy hogy milyen fajta. mert vannak jo es rossz zsirok. Egyebkent az izomzatodat is az elegendo tapanyagbevitellel (szenhidrat, feherje) tudod novelni. Mellette mozogj amennyit tudsz, amennyit az idod engedi. De a mozgasnal is az intenzitas, semmint az idotartam szamit. Fel ora intenziv mozgas tobbet er...A futas az mindent megmozgat, szoval az jo ha csinalod.:)

Hajra! ;)

2011. febr. 5. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
jaj istenem annyira viccesen írsz,hogy így első olvasásra szimpatikus lettél!:D haha...szóval válaszolok.az a helyzet hogy nyílván ahogy írtad a sok szénhidrát miatt ott maradt a zsír és alatt meg megizmosodtál..az kéne csinálni hogy ki kell iktatni az édességeket,kekszeket,sütit,csokit,mindent.és soksok nyers zöldség,gyümi,teljes kiőrlésű cuccok,csak vizet inni rengetegsokat.és ha továbbra is mozogsz akkor rendben lesz!nekem is ez a bajom h van egy kis zsír rajta xDD tudom mit kéne csinálnom,mégis kísértésbe esek...de mostmár jön a tavasz szóval felkötöm a gatyám,mert ez így nem mehet tovább :D csináljuk együtt!!mit szólsz?:)
2011. febr. 5. 22:37
 5/10 anonim válasza:
76%
ja bocs a szenhidrat nem ua. mint a zsir...de ettol meg jol irtam a zsirokrol meg a szenhidratokrol is...:D
2011. febr. 5. 22:39
 6/10 anonim válasza:
76%
utolso elotti vtam
2011. febr. 5. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
ja 17/L voltam én is :D
2011. febr. 5. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
MÁRMINT 22:37-es xD
2011. febr. 5. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
kiábrándító leszek: napi max. 1200 kcal és sok mozgás (kardio tornával vegyítve)
2011. febr. 6. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Diéta. Helyi zsírégetés nincs, tehát az ilyen alakformáló tornákat felejtsd el. Kiegészítésnek mehet mondjuk futás.
2011. febr. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!