2*30perc futás 3perc pihenővel közte mennyi kalóriát éget el kb? Kb 8km/h-s átlaggal,178cm és 80kg vagyok
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 16:37
11/12 A kérdező kommentje:
amúgy sajnos 7000kcal egy kg zsír:)
2009. jan. 21. 17:06
12/12 anonim válasza:
"Plusz tudd, egy kg zsír, kb 900 ccal"
Egy nagyságrendet tévedtél. 9300 lesz az inkább. Ez bizony rengeteg energia. Úgy hozzávetőlegesen 10 órát el lehet belőle futkosni. (Persze az gyakorlatilag lehetetlen, hogy valaki tisztán csak zsír felhasználásával fusson ennyit, hiába rendelkezik még a legvékonyabb ember is bőven ennyi "készlettel".)
Én amúgy most jöttem be nemrég. Futottam 7km-t az éjszakában. A végére elég jól esett. Meg villámlott is. Érdekes volt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!